Logitech G podporuje LEC jako oficiální partner pro rok 2019

Od štábu Lolesports

V rámci příprav na letošní sezónu evropského šampionátu ve hře League of Legends (League of Legends European Championship, zkráceně LEC) vám chceme představit jednoho z partnerů, s nimiž budeme během roku spolupracovat na pódiu a při streamování zápasů. Chceme vám totiž nabízet skvělou zábavu, napínavé souboje a špičkové herní týmy naší inovované ligy. Na podpoře akce na herní scéně se podílejí dobře známé firmy ze světa techniky a spotřebního zboží, které sdílejí naše představy o zvyšování úrovně herních soutěží a atraktivity jejich vysílání.

S radostí oznamujeme, že oficiálním partnerem jarních a letních turnajů LEC 2019 a dodavatelem herního vybavení se stane společnost Logitech G, dlouhodobý podporovatel e-sportovní komunity LoL a sponzor několika týmů.

Logitech G nabízí hráčům všech kategorií špičkové klávesnice, myši, podložky, sluchátka a ovladače simulátorů. Tyto produkty se mohou pochlubit moderním designem a pokročilými technologiemi. Byly vytvořeny díky velkému nadšení pro hraní her, a proto se přirozeně hodí na herní pódium LEC, které bude Logitech G v sezóně 2019 zásobovat svými klávesnicemi, myšmi a podložkami.

Tato technika není určena jen profesionálním hráčům – s Logitech G spolupracujeme na zcela nové řadě produktů s oficiální značkou LEC, které budou uvedeny na trh během roku 2019. Sledujte tyto stránky, a dovíte se více o této řadě produktů i kde si je můžete objednat.

Kromě podpory e-sportovců na pódiu představí společnost Logitech G také zcela nový segment vysílání – formát Play by Play. Ten umožní fanouškům přiblížit si klíčové okamžiky soubojů LEC a vidět zblízka přesné pohyby profesionálů.

A konečně, pokud jste někdy snili o tom, že si zahrajete na stejných místech jako nejlepší týmy v Evropě, máte příležitost zazářit. Logitech G vyhlásí během roku soutěže, ve kterých mohou fanoušci získat šanci zahrát si hru přímo na pódiu na jednom z našich finále LEC pořádaných po celé Evropě (další informace o hostitelských městech následují).

Těšíme se, že ve spolupráci se společností Logitech přineseme našim fanouškům během zápasů LEC v sezoně 2019 spoustu mimořádných zážitků. Sledujte nás, abyste získali informace o dalších značkách, se kterými budeme spolupracovat na podpoře herního vysílání a naší ligy v roce 2019!