Přenosný bezdrátový LED projektor BenQ GV1

Projektor o velikosti dlaně s možností Wi-Fi, Bluetooth nebo USB-C připojení

Praha 28. 1. 2019 – Společnost BenQ, mezinárodně uznávaný dodavatel digitálních lifestylových zařízení a přední výrobce DLP projektorů, uvádí na trh projektor GV1. Nový LED model nabízí nový přístup k velkoplošné zábavě pro vyznavače moderních lifestylových produktů. Kompaktní, lehký a bateriemi napájený projektor umožní přehrávání filmů, videí či hudby přes Wi-Fi, Bluetooth nebo USB-C bez potíží s nastavením nebo připojením.

„BenQ GV1 je zábavní projekční stanice o velikosti většího šálku kávy,“ říká Steve Chu, prezident BenQ Europe, a dodává: „Zcela bez kabelů reprodukuje audiovizuální obsah na velké ploše naprosto kdekoli a otevírá tak nové možnosti zábavy pro různý životní styl.“

Mobilita a okamžitá připravenost odhaluje nové způsoby, jakými si mohou uživatelé vychutnávat velký obraz v širokém spektru situací, jako je vaření, posezení s přáteli, kooperace při práci nebo během sportovního tréninku.

Projektor BenQ GV1 nabízí rozlišení 854 x 480 pixelů, svítivost 200 ANSI lumenů a vysoký kontrast 100000:1. Zdroj projekce je umístěn na samotném vrcholu a díky speciálnímu závěsu umožňuje nastavit sklon až o 15° což znamená posunutí obrazu o 77 cm ve vertikálním směru. Maximální projekční plocha je 100 palců,  doporučená pak 60 palců pro umístění v pohodlně výšce ideální pro sledování. Spolu s automatickou korekcí lichoběžníkového zkreslení vytváří projektor BenQ GV1 vysoce kvalitní obraz s flexibilní instalací.

Projektor je osazen technologií, která získala ocenění „2015 Academy Award of Merit Oscar“, a kterou používá 90 % světových digitálních kin. BenQ GV1 tak přináší vysoce kvalitní obraz s přesnými barvami, vysokou ostrostí a dlouhou živostností 30 000 hodin bezúdržbového LED zdroje světla.

BenQ GV1 bude k dispozici v průběhu února za doporučenou koncovou cenu 9499 Kč s DPH v české republice a 365,90 euro s DPH na Slovensku.

Pro více informací navštivte www.BenQ.cz

O společnosti BenQ Corporation

BenQ Corporation, přední světový dodavatel inovativních řešení a technologií, byla založena s dlouhodobou vizí „Přinášet potěšení a kvalitu do života“ („Bringing Enjoyment and Quality to Life“). Jejím cílem je zlepšovat a obohacovat všechny aspekty života uživatelů. Zaměřuje se proto na věci, na kterých dnes lidem nejvíce záleží – životní styl, podnikání, péče o zdraví a vzdělání, to vše s vidinou umožnit lidem lépe žít, být efektivnější, zdravější a vzdělanější. Široké portfolio nabízených produktů zahrnuje digitální projektory, monitory, interaktivní velkoformátové displeje, mobilní telefony, reproduktory, digitální fotoaparáty, kamery, mobilní výpočetní zařízení a osvětlení.  V duchu motta “Protože na tom záleží”.

O skupině BenQ Group

BenQ Group je dynamická skupina s ročním obratem přes 20 miliard dolarů. Skládá se z více než 15 nezávislých společností, působících ve 30 zemí světa napříč odvětvími. Celkový počet zaměstnanců přesahuje 100 000. Každá jednotlivá společnost je uznávaným lídrem ve svém oboru, přispívajícím k rozsáhlým zdrojům, výzkumu, vývoji a síle celku. Díky oborové specializaci každé společnosti pokrývající celou škálu produktů napříč odvětvími, disponuje BenQ Group velmi výkonným řetězcem s bezkonkurenční schopností dodávek kritických komponent a řešení světové úrovně v těchto oblastech: TFT-LCD, zelená energie, šetrné chemické prostředky a pokročilé materiály, osvětlení, návrhy integrovaných obvodů, přesné lékařské přístroje a vybavení, systémová integrace, vlastní značkové produkty a služby. BenQ Group se zavázala k ziskovému a udržitelnému podnikání, které sdílí její dlouhodobou vizi „Přinášet potěšení a kvalitu do života“ („Bringing Enjoyment and Quality to Life”).

Mezi společnosti BenQ Group patří: BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (přední světový výrobce velkoplošných TFT-LCD panelů), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ ESCO Corp., BenQ Materials Corp., BenQ Guru Corp., BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp., BriView Co., Ltd., Daxin Materials Corp., Dazzo Technology Corp., Forhouse Corp., Lextar Electronics Corp. a Raydium Semiconductor Corp.