myPhone Hammer Blade 2 Pro: na odolnost se spolehněte

V Pardubicích 29. 1. 2019 – Značka mobilních telefonů myPhone na trh oficiálně uvádí model myPhone Hammer Blade 2 Pro s odolností IP68. Nový myPhone Hammer Blade 2 Pro je vysoce odolný, vodotěsný a prachotěsný smartphone, který lze naplno využívat v extrémních podmínkách při práci v industriálním prostředí, na stavbách, při pohybu v přírodě i akčních sportovních aktivitách.

Nová vlajková loď mezi telefony myPhone nabízí 5,7″ displej pod ochrannou vrstvou Gorilla Glass 3 a akumulátor s velkou kapacitou 3 900 mAh a rychlonabíjením Express Charging.

Vodu miluje

myPhone Hammer Blade 2 Pro se řadí na špičku nabídky značky mobilních telefonů myPhone. Nová vlajková loď je připravena na extrémní podmínky, nabízí totiž odolnou konstrukci s certifikovanou normou krytí IP68. Telefon si tak bez potíží poradí s vodou, prachem, sněhem, pískem i jinými nečistotami.

Telefon nabízí širokoúhlý 5,7″ IPS displej s moderním poměrem stran 18:9 a tenkými rámečky po stranách. Majitelé telefonu určitě ocení kvalitní podání obrazu s HD rozlišením, o skvělý vizuální zážitek je nepřipraví ani přímé slunce.

Obrněný telefon obstojí před různými nástrahami během používání, odolnost konstrukce při pádech zaručují pryžové rohy. Kromě funkčnosti je konstrukce i elegantní, výborný dojem navozuje imitace karbonu na zádech.

Systém jako blesk

myPhone Hammer Blade 2 Pro využívá osvědčené čisté verze operačního systému Android 8.1 Oreo s certifikací GMS. Ta zaručuje plnohodnotný přístup pro stahování aplikací z obchodu Google Play bez obav o bezpečnost telefonu a napadení viry z neověřených aplikací.

Bleskovou odezvu systému zajišťuje nasazení nového 8jádrového procesoru a operační paměti s kapacitou 6 GB. Pro uživatelská data včetně multimédií je připravena 128GB vnitřní paměť s možností rozšíření o microSD kartu.

Z dalších funkcí nesmí chybět podpora surfování v LTE sítích, stejně tak podpora NFC. Díky NFC lze s telefonem realizovat bezkontaktní platby v obchodech místo platební karty. Tato moderní technologie umožňuje také rychlé bezdrátové párování s jinými telefony nebo hudebním příslušenstvím, např. sluchátky. Podporována je i dual SIM technologie pro používání soukromého a pracovního čísla současně. O dokonalé zabezpečení dat v telefonu se postará integrovaná čtečka otisků prstů.

Novinka potěší i mobilní fotografy, kvalitní záběry lze pořídit se zadním 16Mpx fotoaparátem s podporou kvalitních 1080p videí, který doprovází praktický LED blesk. Pro pohotové záběry na sociální sítě skvěle poslouží přední 8Mpx selfie kamera.

Telefon obsahuje univerzální dobíjecí konektor USB-C, který díky přibalené rychlonabíječce a podpoře funkce Express Charging slouží pro okamžité doplnění energie pro akumulátor s velkou kapacitou 3 900 mAh.

Technické specifikace

Displej (úhlopříčka): 5,7” IPS (Gorilla Glass 3)
Rozlišení displeje: 1440 x 720 px, 283 dpi
Procesor: Octa Core 2 GHz
Paměť: 128 GB vnitřní/6 GB RAM
Podpora paměť. karet: až do 128 GB v režimu jedné SIM
Mobilní sítě: LTE 800/850/900/1800/2100/2600 MHz
3G 850/900/1900/2100 MHz
2G 2G 850/900/1800/1900 MHz
NFC: ano
Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n
Bluetooth: 4.0
Rozhraní: USB-C
GPS: ano + aGPS (včetně Glonass)
Dual SIM: ano – obě nanoSIM (4ff)
nebo 1x nanoSIM + pam. Karta
Senzory: akcelerometr, světelný, proximity, gyroskop, geomagnetický, čtečka otisků prstů
Kamera: 16 Mpx, 2.8f s AF (zadní)
8 Mpx (přední)
Nahrávání videa: Full HD rozlišení 1080p
Baterie: 3900 mAh Li-Pol
Stupeň ochrany: IP68
Operační systém: Android 8.1 Oreo
Rozměry: 157 × 75.5 × 10.9 mm
Hmotnost: 228 g

Ceny a záruky

Doporučená cena myPhone Hammer Blade 2 Pro je 9 990 Kč, v prodeji se objeví černá varianta.

Na myPhone Hammer Blade 2 Pro se vztahuje záruka 24 měsíců.

O myPhone

Se značkou myPhone se uživatelé mobilních telefonů setkávají od roku 2007. Zpočátku se výrobce zaměřil na působení na mobilních trzích v ČR, SR a Polsku, v současnosti se jeho výrobky prodávají v 17 zemích Evropy, je certifikovaným partnerem Google MADA partner a držitelem ocenění Google European Award .

Značka myPhone nabízí bohatou nabídku přístrojů, mezi nimiž zákazníci najdou seniorské, tlačítkové, odolné a chytré telefony. Mezi hlavní znaky produktů myPhone patří kvalitní design, moderní technologie a pokročilé funkce. U myPhone se klade důraz na kvalitně lokalizované prostředí operačního systému Android, podrobné návody k použití v místním jazyce a dostupná servisní podpora.

Výhradním distributorem telefonů myPhone pro ČR a SR je společnost C.P.A. CZECH s.r.o., která je současně autorizovaným servisem myPhone.

Další informace o telefonu naleznete na www.myphone-mobile.com

V případě zájmu o další informace nebo zápůjčky produktů na testování se na nás neváhejte obrátit.