Novou jednatelkou CGM ČR se stala Zuzana Jandorová

Praha, 31. ledna 2019 – Od ledna letošního roku zastává funkci jednatelky společnosti CompuGroup Medical ČR Mgr. Zuzana Jandorová. Doposud se v CGM ČR více než 6 let věnovala HR na pozici HR Business Partner CZ&SK. Problematika lidských zdrojů zůstane i nadále hlavní náplní nové jednatelky, v rámci které se především zaměří na budování firemní kultury CGM jako společensky odpovědné firmy, podporu a rozvoj stávajících zaměstnanců a jejich dlouhodobé působení v řadách CGM.

Mgr. Zuzana Jandorová působí v CGM ČR od roku 2012. Během té doby vytvořila například ojedinělý interní vzdělávací systém CGM ACADEMY a e-learningové vzdělávání zaměstnanců, vedla HR projekty či se rovněž podílela na nastavení Systému managementu služeb. Od 1. ledna 2019 nově zastává také pozici jednatelky. „Pro společnost CGM je spokojenost, loajálnost a růst zaměstnanců naprostou prioritou. Je to jeden ze základních strategických cílů a úkolů. Spojení funkce jednatelky a HR Business Partnera ‘do jednoho‘ tuto skutečnost jen potvrzuje,“ říká Mgr. Zuzana Jandorová.

V oblasti lidských zdrojů se Jandorová pohybuje již od roku 1994. Za tu dobu působila v několika zahraničních i tuzemských společnostech, ve kterých kromě HR pozic zastávala funkce také v top managementu. Od roku 2007 se věnuje HR v oblasti IT. „Dobře vedené HR procesy a HR oddělení spojené se strategií firmy mohou zásadním způsobem měnit danou společnost. Posouvat ji a činit jedinečnou mezi ostatními na trhu práce. Ve světě IT nemají firmy k dispozici nic jiného než lidskou kreativitu, nápady, lidi obecně. Odchod každého z nich je ve většině případů ztráta a problém. Neodchází pouze člověk, ale i know-how. V případě CGM také člen rodiny,“ uzavírá Jandorová.

O skupině CompuGroup Medical SE 

CompuGroup Medical je jednou z předních světových společností zaměřených na eHealth. S celkovými příjmy převyšujícími 580 milionů eur za rok 2017 jsou její softwarové produkty navrženy tak, aby podporovaly všechny odborné a organizační činnosti v lékařských ordinacích a nemocnicích. Informační služby pro všechny subjekty zapojené do procesu poskytování zdravotní péče a sdílení elektronických zdravotních záznamů přispívají k bezpečnější a efektivnější péči o pacienty.

Služby CompuGroup Medical jsou založeny na unikátní zákaznické síti více než 1 milionu uživatelů, která zahrnuje lékaře, zubní lékaře, nemocnice, lékárny a další poskytovatele služeb. Se zastoupením v 19 zemích a se zákazníky v 55 zemích po celém světě je CompuGroup Medical společností s jedním z nejvyšších pokrytí mezi poskytovateli služeb elektronického zdravotnictví. Přibližně 4 600 vysoce kvalifikovaných zaměstnanců podporuje inovativní řešení pro stále rostoucí požadavky zákazníků na systém zdravotní péče.

O společnosti CompuGroup Medical Česká republika 

Společnost CompuGroup Medical Česká republika vznikla v roce 2009 fúzí softwarových firem, jejichž vlastníkem byla mateřská společnost CompuGroup Medical. Vizí společnosti je plně elektronizované zdravotnictví. Společnost je lídrem tuzemského trhu ambulantních informačních systémů. S jejími produkty a službami jsou lékaři spokojeni, což potvrzují pravidelné průzkumy. Vnímají ji jako společnost, která je flexibilní, inovativní, zajímá se o problémy a potřeby lékařů a v konečném důsledku jim usnadňuje život. Na pobočkách v Praze, Brně, Pardubicích a Ústí nad Orlicí pracuje 110 zaměstnanců. Společnost CompuGroup Medical Česká republika je od května 2012 členem ICT Unie. Navštivte náš twitterový účet https://twitter.com/cgm_czsk.