Zaměstnanci Raiffky rozsvítili City Tower

Praha – 4. února 2019 – „Nápad vznikl velmi spontánně na jedné z porad, kde jsme probírali probíhající marketingovou kampaň na spořicí účet eKonto XL. Proto 3 %,“ prozradila k akci, která se uskutečnila v pátek 1. února v sídle banky, ředitelka marketingu a komunikace Raiffeisenbank Hana Kovářová.

Na budově City Tower na pražské Pankráci se v pátek 1. února večer rozsvítila číslice 3 %, symbol aktuální marketingové kampaně na spořicí účet eKonto XL. Příprava celé akce trvala týden a samotná realizace, do které se aktivně zapojilo 24 dobrovolníků z řad zaměstnanců banky, pak jednu hodinu. Aby se světelný efekt povedl, bylo třeba mezi 8. a 19. patrem budovy zatáhnout 572 okenních rolet a následně rozsvítit 107 oken. Raiffeisenbank sídlí v budově City Tower již od roku 2008 a je jedním z největších nájemníků.

„Akce se povedla nejen díky dobrovolníkům, kteří jí věnovali svůj volný čas, ale také díky vstřícnému přístupu majitele budovy a ostatních nájemníků City Tower, kteří nám umožnili vstup do jejich prostor,“ dodala Kovářová.

Odkaz na video ke stažení:

https://sharespace.triad.cz/DM0ct

Základní informace o Raiffeisenbank a.s.

Raiffeisenbank poskytuje již 25 let široké spektrum bankovních služeb soukromé i firemní klientele v České republice. Banka obsluhuje klienty v síti 130 poboček a klientských center, poskytuje rovněž služby specializovaných hypotečních center, osobních, firemních a podnikatelských poradců. Podle celkových aktiv je Raiffeisenbank pátou největší bankou na českém trhu, která dává práci třem tisícovkám zaměstnanců. Majoritním akcionářem banky je rakouská finanční instituce Raiffeisen Bank International AG (RBI).