GFI Software vyhlásila nejlepší partnery za rok 2018

Ocenění předal Pavol Golha, viceprezident za globální prodej, který byl aktuálně jmenován časopisem CRN mezi globálními lídry v oblasti partnerského prodeje  

PRAHA, 5. února 2019 – Společnost GFI Software, dodavatel řešení bezpečnosti v podnikových sítích, ocenila na svém každoročním setkání nejlepší partnery za rok 2018 na českém a slovenském trhu. Součástí vyhlášení byl také odborný program pro partnery zaměřený na aktuální novinky v řešeních GFI Software, Kerio a Exinda.

GFI Software vyhlásila nejlepší prodejce za loňský rok v těchto kategoriích:

  • Nejlepší partner GFI Unlimited roku 2018 (nevyšší počet objednávek) – Ondřej Vorlíček
  • Nejaktivnější partner 2018 (největší počet celkových objednávek) – COMES, spol. s r.o.
  • Partner roku 2018 (nejvyšší obrat) – Amenit s.r.o.

Ceny předal Pavol Golha, viceprezident GFI Software zodpovědný za rozvoj globálního partnerského prodeje, který byl v lednu oceněn časopisem CRN zařazením do žebříčku 2019 Channel Chief. Porota ocenila jeho klíčovou roli během akvizic Kerio Technologies a Exinda v roce 2017, implementace přelomového licenčního modelu GFI Unlimited v roce 2018, přípravu nového globálního partnerského programu (oceněného v CRN 5 hvězdičkami), a jeho podporu komunitě prodejních partnerů GFI Software.

„Chtěl bych poděkovat našim českým a slovenským partnerům za úspěšný rok 2018, který byl mimořádný uvedením nového, přelomového licenčního modelu GFI Unlimited,” řekl Pavol Golha. „Díky tomuto modelu nyní nabízíme malým a středním firmám cestu ke komplexnímu zabezpečení jejich IT infrastruktur v nejvýhodnějším poměru cena/výkon na trhu. GFI Unlimited vzbudil zájem po celém světě včetně zákazníků a partnerů v České republice a na Slovensku a do budoucna počítáme s jeho významným nárůstem na celkovém prodeji.”

O GFI

Společnost GFI Software vyvíjí špičková IT řešení umožňující podnikům monitorovat, spravovat a chránit své sítě s minimálními potřebami administrace. GFI podporuje komunikační a bezpečnostní platformy u desítek tisíc svých zákazníků s využitím řešení pro zabezpečení sítí, webový monitoring, antispam, patch management, správu zranitelnosti, faxování a archivaci. GFI prodává své produkty prostřednictvím globální sítě tisíců prodejních partnerů. Společnost je držitelem řady ocenění a certifikátů včetně certifikátu Microsoft Gold ISV Partner. Od roku 2017 jsou součástí produktového portfolia GFI řešení Kerio Connect, Kerio Control, Kerio Operator a Kerio Cloud. Více o GFI Software naleznete na http://www.gfi-software.cz nebo  http://www.gfi.com.