Představujeme Viber 10: Zcela nový design, skrytá čísla v chatech a skupinové hovory

Nová verze Viber přináší elegantní design, snazší komunikaci, 2x rychlejší chatování a vylepšené bezpečnostní funkce

SAN FRANCISCO – 5. února, 2019 Viber, jedna z předních světových platforem pro komunikaci a zasílání zpráv, oznamuje uvedení verze Viber 10. Ta přináší nový elegantní design uzpůsobený pro lepší zážitek uživatelů a větší výkon aplikace, který umožňuje posílat zprávy 2x rychleji.

Nový design uživatelům přináší:

  • Zjednodušenou navigaci: lepší ovládání, uživatelé najdou vše, co potřebují přesně tam, kde to má být

 

  • Snadný přístup: uživatelé mají všechny soukromé i skupinové konverzace, Communities, chatboty a další oblíbený obsah v jednom hlavním seznamu
  • Vylepšenou obrazovku pro hovory: v nové verzi obrazovky pro volání naleznou uživatelé nedávné hovory, přístup ke kontaktům and ke správě předplacených Viber Out hovorů

 

Viber 10 přináší také dvě úplné novinky, které dále posilují Viber jako efektivní a výkonnou aplikaci pro bezpečnou komunikaci.

  • Skrytá telefonní čísla v chatech v rámci Viber Communities umožňují dvěma lidem vyměňovat si zprávy, aniž by viděli svá telefonní čísla. To umožňuje spontánní a nezávaznou interakci s dalšími členy dané komunity, ale také zajišťuje zachování jejich soukromí. Interakce je možná kliknutím na profil uživatele nebo ze seznamu členů v informacích o komunitě. V případě, že se uživatelé rozhodnou, mohou si vyměnit svá telefonní čísla a pokračovat v komunikaci mimo komunitu.
  • Viber Group Call / skupinové hovory umožní až pěti osobám spolu najednou hovořit. Možné je jak přidat nové osoby k existujícímu skupinovému hovoru nebo začít nový hovor přímo ze skupinového chatu. Tato funkce bude nejdříve fungovat pro hlasové hovory a později I pro video hovory.

Nová verze Viber 10 koresponduje s filosofií společnosti dodržovat 100% soukromí uživatelů s pomocí šifrování na obou koncích komunikace, které je defaultně nastavené a platné pro všechny konverzace a hovory.

“Uvedení Viber 10, které přináší vylepšený a jednodušší komunikaci pro uživatele, předcházel rozsáhlý průzkum a také testování,” řekl Djamel Agaoua, generální ředitel Viber. “Viber naplňuje svou hlavní misi a přináší tak rychlejší, jednodušší a bezpečnější komunikaci. Nový Viber 10 umožňuje lidem komunikovat spontánně, intuitivně a snadno. Zároveň ale zajišťuje bezpečnost, soukromí a ochranu osobních dat. Doufáme, že uživatelé novinky ocení stejně tak, jako my – přichází zcela nový Viber!”

Viber 10 bude uveden postupně v následujících dnech a bude dostupný ke stažení v App Store a Google Play Store.

Sledujte Viber Česká republika a získejte tak přístup k nejnovějším informacím! Připojit se můžete zde: Viber Česká republika

Video k nové verzi Viber 10 naleznete zde: Viber 10 video

O platformě Rakuten Viber

V Rakuten Viber spojujeme lidi. Bez ohledu na to, kdo jsou nebo odkud jsou. Naše celosvětová uživatelská základna má přístup k řadě funkcí, jako jsou individuální rozhovory, videohovory,

skupinové zasílání zpráv, novinky a diskuze se svými oblíbenými značkami a celebritami. Našim

uživatelům zajišťujeme bezpečné a svobodné prostředí pro sdílení svých emocí.

Rakuten Viber je součástí Rakuten Inc., světového lídra v oblasti elektronického obchodu a

finančních služeb. Jedná se o oficiální komunikační kanál týmu FC Barcelona a oficiálního

partnera pro rychlé zasílání zpráv a volání týmu Golden State Warriors.

Připojte se k Viber ještě dnes a vychutnejte si nejlepší komunikační zážitek na světě.

Více informací naleznete zde: brand center