E15 Premium, Reflex a InfoLab získaly mezinárodní ocenění The ICMA

Prestižní mezinárodní ocenění The ICMA – International Creative Media Award získaly tři redakce z portfolia mediálního domu Czech News Center. The ICMA je mezinárodní soutěž pro firemní media, knihy, firemní design a časopisy.

Včera byly oficiálně zveřejněny výsledky devátého ročníku The ICMA, do kterého se přihlásilo 395 publikací z celkem

18 zemí. E15 Premium, Reflex a InfoLab byly oceněny od mezinárodní poroty jako jediní zástupci z České republiky. V kategorii tištěných časopisů obdrželo E15 Premium za své speciály Chytré stroje a Sámoška 4.0 Award of Excellence. Časopis Reflex za titulní strany vydání č. 5, 30, 34 a 36 získal Gold Award. Magazín z redakce Info.cz InfoLab Jak přežít klimatickou změnu dostal Silver Award v kategorii Economy and Finance.

Soutěž The ICMA byla založena roku 2010 a organizuje ji The International Editorail-Design and Research Forum z Německa. Cílem soutěže je podporovat výměnu kreativních nápadů na mezinárodní platformě.

Ocenění je skvělým výsledkem práce našeho týmu. Magazín E15 Premium, který vyrábí lidé z redakce deníku E15, vstoupil do třetího ročníku své existence a jsme hrdí, že se kromě čtenářů líbí i porotě mezinárodní soutěže,“ komentuje ocenění šéfredaktorka deníku E15 Tereza Zavadilová. Kromě cen ICMA obdržela redakce deníku E15 ještě European Newspaper Award, a to za dvě titulní strany deníku.

Jsem rád, že prostřednictvím obálek Reflexu mluvíme univerzálním jazykem a jsou srozumitelné i za hranicemi českého trhu. To, že letos už desetiletá společná práce s výtvarníkem a kolážistou Janem Ignácem Říhou došla ocenění v takto prestižní soutěži, považuji za doklad originality a kultovního charakteru našich titulních stran,“ okomentoval zlatou medaili pro Reflex jeho šéfredaktor Marek Stoniš.

CZECH NEWS CENTER a.s. je lídrem na českém mediálním trhu, který prostřednictvím svých produktů oslovuje miliony čtenářů tisku a návštěvníků internetu. Stovky tisíc dalších uživatelů využívají ostatní digitální produkty, služby a aplikace CNC.