Televizory Philips byly vybrány jako oficiální televizní značka pro Abbey Road Studios

Praha, 6. února 2019 Legendární nahrávací studio a příprava výroby, Abbey Road Studios, oznámilo nové strategické partnerství se značkou TP Vision – značkou pro design, prodej, marketing a výrobu televizorů Philips. Dohoda potvrzuje TP Vision jako oficiálního televizního partnera studia Abbey Road Studios.

Obě značky se pouštějí do kreativní spolupráce zahrnující vytváření jedinečného obsahu, stejně jako společných akcí a speciálních eventů ve studiích.

Televizory Philips se stanou přednostním nástrojem oceňovaných inženýrů Abbey Road Studios a budou použity v celosvětově známých místnostech studia, ovládacích a řídících místnostech a ve veřejných prostorách studia.

Ve studiích bude použito množství různých televizorů rozličných velikostí, včetně vynikajícího modelu OLED+ 903, který nedávno získal dvě ocenění nezávislých testů kvality obrazu, při jejichž realizaci se každý tým skládal ze 35 odborníků a porazil nejlepší televizory ostatních velkých výrobců televizní techniky.

OLED+ 903 také disponuje výjimečným zvukovým systémem navrženým ve spolupráci s přední odbornou zvukovou značkou, která je rovněž oficiálním reproduktorovým a sluchátkovým partnerem společnosti Abbey Road Studios, společností Bowers & Wilkins.

Společnosti Philips TV partnerství s Abbey Road Studios umožňuje využít své evropské dědictví a společně tak oslavit špičkové zpracování, inovace a vynikající kvalitu v Evropě.

V souvislosti s novým partnerstvím uvedl Chief Marketing Officer společnosti TP Vision Martijn Smelt: „Úspěšně jsme vytvořili řadu jedinečných partnerství s evropskými špičkovými značkami, které sdílejí naši etiku a vášně. Abbey Road Studios je legendární značka, která po celá desetiletí představuje to nejlepší v hudební produkci. Jsem potěšen, že uznávají podobnou kulturu jako v TP Vision a mají pocit, že Philips TV nejlépe splňuje jejich představu dokonalého televizního partnera.“

Jeremy Huffelmann, Head of Partnership společnosti Abbey Road Studios, uvedl: „Těší nás, že jsme se pustili do nového partnerství se společností Philips, která sdílí naše nadšení pro inovace a řemeslnou dovednost. Díky partnerství s firmou TP Vision můžeme i nadále rozšiřovat naše audiovizuální služby ve studiu tak, abychom našim klientům poskytli co nejlepší zážitek. Můžeme dále pracovat na zvuku a vizích, které leží v srdci Abbey Road.“

O studiích Abbey Road Studios

Abbey Road Studios je nejslavnější nahrávací studio na světě a globální ikona hudby. Studia jsou střediskem inovací pro nahrávací techniku a zvukové technologie. To vše spojené s minulostí, současností a budoucím vývojem hudby. Domov nespočetných záznamů a průkopnických pokroků v technologii nahrávání má legendární studiový komplex ve fenomenální historii trvající přes 87 let, zahrnující slavnou práci mnoha světových nejznámějších nahrávacích umělců včetně The Beatles, Florence + The Machine, Pink Floyd, Kanye West, Ed Sheeran, Oasis, Sam Smith, Lady Gaga, 1975, Brockhampton a Adele. Filmové nahrávky zaznamenané ve studiu Abbey Road zahrnují trilogii Pána prstenů, filmy Harry Potter, Oscarového vítěze Gravity a The Shape od Water, plus Black Panther a Mission: Impossible – Fallout. Více se dozvíte na www.abbeyroad.com

O společnosti TP Vision

Společnost TP Vision je jedním z hlavních hráčů v oblasti vizuální zábavy. TP Vision se zaměřuje na vývoj, výrobu a marketing televizorů značky Philips v Evropě, Rusku, Středním východě, Jižní Americe, Indii a vybraných zemích Asie a Tichomoří a audio techniky po celém světě. V TP Vision se spojuje dokonalý design a zkušenosti v oblasti inovací Philips TV s precizní výrobou, flexibilitou a rychlostí TPV Technology. Díky tomuto spojení společnost přináší na trh vysoce kvalitní televizní přístroje: chytré a snadno ovladatelné, s důrazem na sofistikovanost a styl. Společnost při vývoji svých přístrojů myslí na to, aby uživatelům přinášela jen výjimečné audiovizuální zážitky. S televizory Philips se TP Vision stala světovou jedničkou v oblasti prodeje hotelových televizí. TP Vision je exkluzivním držitelem licence značky Philips TV ve všech zmíněných zemích. TP Vision zaměstnává kolem 2 000 lidí v různých lokalitách po celém světě a je ze 100 % vlastněná TPV, světovým lídrem ve výrobě monitorů a LCD televizorů. Prodává a promuje televizory značky Philips v Číně. Společnost TPV dlouhodobě posiluje svou pozici na světovém trhu díky využití dlouholetých zkušeností s vývojem, produkcí, logistickou efektivitou a kvalitou.

Sledujte nás také na sociálních sítích:
Facebook: https://www.facebook.com/PhilipsTVCzech
Twitter: https://twitter.com/tpvision
YouTube: https://www.youtube.com/TPVisionCorporate  

Instagram: https://instagram.com/philipstvs