Alza.cz má nové marketingové ředitele

Praha, 7. 2. 2019 – Vedení společnosti Alza.cz jmenovalo dnešním dnem novými řediteli marketingu Jana Sadílka a Jaroslava Kotápiše. Oba společnými silami vedli v zastoupení marketing po dobu dvou let a úspěšně tým stabilizovali.

„Před dvěma lety jsme jmenovali Jana Sadílka a Jaroslava Kotápiše dočasnými marketingovými řediteli. Jejich úkolem bylo vést marketing do doby, než najdeme nového marketingového ředitele. Jak šel čas a naše hledání neneslo požadované ovoce, začalo se ukazovat, že kluci vedou marketing nad očekávání dobře, že se velmi dobře doplňují,“ uvedl Tomáš Havryluk, místopředseda představenstva Alza.cz.

Jan Sadílek (34) – vystudoval elektrotechnickou fakultu na ČVUT a právo na UK. Do Alzy nastoupil v roce 2014 se zkušenostmi z vlastního e-commerce byznysu.  Z pozice senior display specialisty se postupně vypracoval až na pozici marketingového ředitele.

Jaroslav Kotápiš (30) vystudoval výpočetní techniku na SSPŠ. Na pozici marketingového ředitele se vypracoval doslova od píky – do Alzy nastoupil v listopadu 2008 na pozici telefonního operátora. Po dvou letech přešel na oddělení marketingu, kterému v různých pozicích zůstal věrný dodnes.

Mít dva členy na jedné pozici není pro Alzu neobvyklé – dva ředitelé jsou například i na oddělení IT.

Více zde: Jan Sadílek, Jaroslav Kotápiš

O společnosti Alza.cz a.s.

Lídr internetového trhu a udavatel trendů, taková je Alza. Svědčí o tom nejen rekordní obraty roku 2018, ve kterém Alza utržila 25 miliard Kč bez DPH, ale také řada inovací na poli e-commerce (unikátní samoobslužné Prodejny budoucnosti, doručování do tzv. Alza HomeBoxu, platba a prodej BTC a LTC ve vlastních platebních automatech, nabídka elektromobilů on-line, zavedení unikátních služeb Třetinka, Zkušebka, výuka na VŠE, výrobky vlastní značky AlzaPower, expanze do Maďarska, Rakouska a další). Alza doručuje své zboží i o víkendu, kdy jsou také otevřeny všechny její provozovny. Zákazníci si mohou své objednávky vyzvednout v široké síti samoobslužných AlzaBoxů. Firma také nabízí klubový program Alza Premium,. Za své úspěchy získala řadu ocenění, například Nejdůvěryhodnější značka mezi prodejci elektra, Křišťálovou Lupu, MasterCard Obchodník roku atd. Společnost se chová odpovědně, v loňském roce podpořila 64 neziskových organizací. Nejdůležitější Alza milníky naleznete zde.