Centrum Chodov na Valentýna: Přijďte si zdarma pro květinu a nechte se nalíčit

Praha, 6. února 2019 Chcete udělat dojem na svého současného anebo (snad!) budoucího partnera? Na Valentýna je k tomu ta pravá příležitost! V pražském Centru Chodov vás na valentýnské rande dokonale připraví. Nalíčí vás profesionální vizážistky a o beauty tipy se podělí známé blogerky z Instagramu, jako je Lucie van Koten (@lucievankoten), Evženie Nováková (@evzuulka) a Eva Šedivá (@flabgee). Z workshopů si pak domů odnesete třeba vlastnoručně nazdobenou květinu. Současně s Valentýnem startuje nová služba pro členy věrnostního programu centra, a to nákupy dekorativní kosmetiky s profesionálními vizážistkami z Make Up Institutu Praha.

Mnoho dívek a žen hledá inspiraci pro svou vizáž, kde se dá. Bude mi slušet tohle, anebo spíš támhleto? Hodí se ke mně totéž, co pro instagramovou hvězdičku? Kéž by mi někdo poradil… Trefa! Na Valentýna 14. února vám na tyto otázky odpoví zkušené vizážistky, které vás přímo na místě zdarma nalíčí, nebo populární beauty blogerky z Instagramu, jakými jsou Lucie van Koten (@lucievankoten), Evženie Nováková (@evzuulka) a Eva Šedivá (@flabgee). Akce startuje ve 12:00 na náměstí před prodejnou Peek & Cloppenburg a potrvá až do 20:00. Do této doby si můžete kromě shoppingu například také nazdobit svou vlastní květinu v rámci květinového workshopu a pak ji darovat svému blízkému.

Startuje i nová služba – nákupy dekorativní kosmetiky s profesionálními vizážistkami

Současně s letošní valentýnskou oslavou spustí Centrum Chodov také novou službu pro členy věrnostního programu. Kromě stylistky se můžete vydat na nákupy nově také v doprovodu profesionálních vizážistek z Make Up Institutu Praha. Ty zákazníkům pomůžou s výběrem dekorativní kosmetiky nebo jim navrhnou třeba vhodnou změnu image. Pro služby stylistky nebo vizážistek si rezervujte termín na adrese concierge@centrumchodov.cz nebo na telefonu +420 725 842 995.

TIP: V prodejně SEPHORA můžete od 12. do 14. února využít valentýnskou nabídku 2+1 na produkty značky Sephora Collection!

Více informací naleznete na www.centrumchodov.cz nebo na https://www.facebook.com/centrumchodov.

O společnosti Unibail-Rodamco-Westfield 

Společnost Unibail-Rodamco-Westfield je předním globálním developerem a provozovatelem nákupních destinací. Její portfolio, jehož hodnota byla k 31. prosinci 2017 oceněna na 62 mld. eur, tvoří z 88 % komerční komplexy, ze 7 % kancelářské prostory a ze 6 % konferenční a kongresové prostory. Skupina vlastní a provozuje 102 nákupních center, z nichž 56 tvoří vlajková centra v nejdynamičtějších městech Evropy a Spojených států amerických. Do nákupních center společnosti Unibail-Rodamco-Westfield každoročně zavítá 1,2 mld. návštěvníků. Díky unikátní platformě, kterou skupina Unibail-Rodamco-Westfield poskytuje maloobchodním značkám a pořadatelům eventů, se zákazníkům dostává jedinečných a stále nových zážitků. 

Společnost působí ve 13 zemích na dvou kontinentech. Se svým týmem 3 700 profesionálů, historií úspěšných projektů a špičkovým know-how má Unibail-Rodamco-Westfield ideální pozici pro realizaci projektů světové třídy na té nejvyšší úrovni. Skupina se ve svém odvětví může pochlubit množstvím připravovaných developerských projektů v hodnotě 13 mld. eur.

V souladu se svým programem Better Places 2030 společnost Unibail-Rodamco-Westfield vytváří „lepší místa“, která respektují nejvyšší ekologické standardy a zlepšují kvalitu života ve městě. Společnost Unibail-Rodamco-Westfield je kotována na burzách Euronext Amsterdam a Euronext Paris (Euronext ticker: URW). Sekundárně se její Chess Depositary Interests (CDI) obchodují i v Austrálii. Skupina má rating A od agentur Standard & Poor’s, Moody’s a Fitch Ratings.

Pro více informací navštivte www.urw.com