To, na čem vám nejvíce záleží: Nové moto g7

Přivítejte dosud nejvýkonnější, nejchytřejší a nejvíce pohlcující zážitky rodiny moto g.

Od roku 2013, kdy byl na trh uveden první model moto, stále více zákazníků požaduje prémiové mobily za dostupné ceny. Motorola se již mnoho let soustřeďuje na hlavní spotřebitelský závazek: poskytovat smartphony s prémiovými funkcemi, které jsou zároveň kvalitní, dostupné a spolehlivé.

Žádní dva zákazníci nejsou stejní a nároky na telefony jsou také velmi odlišné. Proto nová série moto g7 disponuje funkcemi, na kterých vám záleží nejvíce.

Z toho důvodu Motorola navrhla hned 4 nové mobily do dosud nejlépe prodávané série moto g – s lepšími fotoaparáty, výdrží baterky, plynulostí a většími displeji.

moto g7 plus: Neotřesitelná kvalita fotografií.

Navržen tak, aby zachytil jen ty nejlepší snímky a držel krok s vaším rychlým životním tempem. Nový smartphone moto g7 plus je především o výborném fotoaparátu a plynulém běhu všech operací. Trochu roztřesení nebo špatné světelné podmínky nejsou pro 16 MP duální fotoaparát s optickou stabilizací a umělou inteligencí žádný problém. Navíc s funkcemi chytré kompozice nebo automatického vyfocení při detekci úsměvu budete fotit jako profesionál. Už nikdy se nebudete muset bát, že zmeškáte možnost zachytit skvělý okamžik díky celodenní výdrži baterky, kterou nabijete za pouhých 15 minut na dalších

12 hodin s 27 W TurboPower nabíjením.1,2

Společně s osmijádrovým procesorem Qualcomm® Snapdragon™ 636 se jedná o nejrychlejší moto g v historii. S 6.2″ Max Vision Full HD+ displejem se ponoříte do sledování filmů, videí či prohlížení fotek. Zážitek ze sledování či poslechu hudby je navíc umocněn reproduktory Dolby AudioTM s křišťálově čistým zvukem.

moto g7: Podívejte se. Zachyťte. Upravte.

Zachycení, vytváření a sdílení kreativního obsahu nikdy nebylo jednodušší díky novému moto g7. Videa

a snímky přicházejí k životu na 6.2″ Max Vision Full HD+ displeji. 12 MP duální fotoaparát disponuje funkcí rozostření pozadí, přímého výběru barvy, automatického zachycení úsměvu a Google LensTM, takže můžete dát volnost své kreativitě a jednoduše zachytit svět kolem sebe. O 50 % rychlejší než předchozí generace. moto g7 se hladce vypořádá s jakkoliv náročnými úkoly díky výkonnému osmijádrovému procesoru Qualcomm® Snapdragon™ 632. 3 TurboPower nabíjení a baterka s výdrží na celý den vás nezklamou ani během těch nejdelších kreativních úkolů. A s vylepšeným, tvarovaným sklem Gorilla Glass vypadá stejně dobře, jako je výkonný.

moto g7 power: Obrovská výdrž baterie. Nonstop zábava.

Nový přírůstek do rodiny moto g, moto g7 power, byl navržen tak, aby vyřešil problém, který trápí většinu uživatelů smartphonů: výdrž baterie. moto g7 power je proto vybaven jednou z nejlepších baterií na trhu s kapacitou 5000 mAh, takže na jedno nabití můžete na mobilu hrát i pracovat až 60 hodin (2,5 dne). Dále určitě oceníte funkci TurboPowerTM, díky které během pár minut smartphone znovu nabijete na další hodiny a můžete tak vesele pokračovat v tom, co máte rádi.1 Vychutnejte si širokoúhlé zobrazení na 6.2″ Max Vision HD+ displeji a využijte plný potenciál baterie, zatímco se koukáte na oblíbená videa, filmy nebo hrajete hry. Základem mobilu je výkonný osmijádrový procesor Qualcomm® Snapdragon™ 632

s frekvencí 1.8GHz, který zajistí hladký průběh všeho, co zrovna děláte.

moto g7 play: Kompaktní design. Obrovský výkon.

Nenechte se zmást malými rozměry. moto g7 play je výkonný stroj, který se jen tak nezasekne. S osmijádrovým procesorem Qualcomm® Snapdragon™ 632 je moto g7 play o 60 % rychlejší než předchozí generace.3 Jeho kompaktní design kontrastuje s ultra širokým 5.7″ Max Vision HD+ displejem

s 19:9 poměrem stran, který do vaší dlaně přináší spousty zábavy. A pokud ve vašem životě nastane jedinečný okamžik, určitě ho stihnete zachytit díky 13 MP zadnímu fotoaparátu s PDAF a nulovým zasekáváním spouště, který na objekt zaostří mrknutím oka.

Exkluzivní Moto Experiences

Nejnovější generace rodiny smartphonů moto g přichází vybavena exkluzivními Moto Experiences, které zjednodušují a zlepšují užívání vašeho smartphonu. Ovládání jedním tlačítkem nahrazuje navigační tlačítko jedním jednoduchým posuvníkem na obrazovce. Kombinací s AndroidTM 9.0 Pie, každý tah nebo dotek prstem funguje ještě lépe než kdy před tím. Zlepšili jsme i snímky obrazovky za pomocí tří prstů, takže nyní může udělat snímek delší, než je obrazovka a rovnou jej poté upravit. Zkombinováním oblíbených Moto Experiences jako jsou rychlý záznam fotek, baterka aktivovaná zatřesením a intuitivní displej bude užívání vašeho telefonu lehčí a zábavnější než kdy dříve.


MOTOROLA a M Logo jsou registrované ochranné známky společnosti Motorola Trademark Holdings, LLC. Android je ochranná známka společnosti Google LLC. Dolby, Dolby Audio a symbol dvojtého D jsou registrované ochranné známky společnosti Dolby Laboratories. Qualcomm Snapdragon je produktem společnosti Qualcomm Technologies, Inc. nebo jejích dceřiných společností. Všechny ostatní ochranné známky jsou majetkem jejich příslušných vlastníků. © 2018 Motorola Mobility LLC Všechna práva vyhrazena.

Dostupnost a cena

moto g7 bude v České republice dostupné od března 2019 za startovací cenu 6 499 Kč. Pro více informací a technických specifikací navštivte https://www.motorola.com/cz/home

moto g7 plus bude v České republice dostupné od 8. února 2019 za startovací cenu 7 699 Kč. Pro více informací a technických specifikací navštivte https://www.motorola.com/cz/home

moto g7 power bude v České republice dostupné od 8. února 2019 za startovací cenu 5 399 Kč. Pro více informací a technických specifikací navštivte https://www.motorola.com/cz/home

moto g7 play bude v České republice dostupné od března 2019 za startovací cenu 3 799 Kč. Pro více informací a technických specifikací navštivte https://www.motorola.com/cz/home

Právní vymezení

Funkce, funkčnost a specifikace produktu se liší podle mobilního operátora a mohou se měnit bez předchozího upozornění. Některé vlastnosti, funkčnost a specifikace produktu mohou záviset na síti a podléhají dodatečným podmínkám a poplatkům. Před zakoupením se informujte o detailech u svého mobilního operátora.

1 Všechny údaje o životnosti baterie jsou přibližné a založené na průměru uživatele, který je testován v rámci profilu smíšeného použití (který zahrnuje jak čas použití, tak pohotovostní režim) za optimálních podmínek sítě. Skutečný výkon baterie se bude lišit a závisí na mnoha faktorech, včetně síly signálu, nastavení sítě a zařízení, teploty, stavu baterie a způsobů používání.

2 Porovnání výkonu mezi moto g7 a moto g6, celkové hodnocení benchmarku Antutu 108 237 a 71 790.

3 Srovnání výkonnosti mezi moto g7 play a moto g6 play, celkovým benchmarkem Antutu skóre 93,775 a 58,117.

O společnosti Motorola

Lenovo Group Holdings získal společnost Motorola Mobility LLC v roce 2015. Motorola Mobility je stoprocentní dceřinou společností Lenovo a je zodpovědná za návrhy a výrobu všech mobilních telefonů pod značkou Moto.  

O společnosti Lenovo

Lenovo, společnost s obratem 43 miliard USD, je lídrem v poskytování inovativních spotřebitelských, komerčních a podnikových technologií. Portfolio vysoce kvalitních a bezpečných produktů a služeb zahrnuje počítače (včetně legendární značky Think a vícerežimové YOGA), pracovní stanice, servery, storage, chytré televize a rodinu mobilních produktů, jako jsou chytré telefony (včetně značky Motorola), tablety a aplikace. Další informace o společnosti Lenovo jsou k dispozici na www.lenovo.cz.