OKI ColorPainter s bezplatnými profily pro 31 tisíc tiskových médií

Praha, 13. ledna 2019 – Obsáhlou databázi pro uživatele grafických tiskáren ColorPainter, která čítá přes 31 000 profilů tiskových médií, spustila společnost OKI. Grafická studia, copycentra a další producenti grafických materiálů tak získávají jednoduchý, rychlý a bezplatný přístup k přesnému nastavení médií a správy barev.

Nová platforma vznikla ve spolupráci s předními dodavateli tiskových médií. Kromě aktuálního portfolia ColorPainter jsou mediální profily dostupné také pro starší zařízení a různé typy softwaru RIP, včetně ONYX a Caldera. Díky možnosti neomezeného a bezplatného stahování profilů uživatelé ušetří čas a náklady, odpadá také potřeba vytvářet nové profily na míru a minimalizuje se riziko vadných tisků.

Širokoformátové tiskárny OKI ColorPainter jsou známé svojí všestranností a díky kombinaci vysoké rychlosti a kvality tisku splňují nároky na venkovní i vnitřní použití potisknutých materiálů. Řada OKI ColorPainter zahrnuje rychlé grafické tiskárny ColorPainter H3-104s a ColorPainter M-64s pro vysoké objemy tisku, a všestranný model ColorPainter E-64s pro nižší objem tisku.  Všechny tyto modely tisknou s vysokou sytostí a odolností a nabízejí mimořádnou přesnost, snadnou obsluhu a ekologický tisk.

Zařízení OKI ColorPainter umožňují vytvářet širokou škálu produktů, včetně billboardových bannerů a plakátů, technických textilií, potisků pro vozidla a budovy, dále podsvícené nápisy a podlahovou grafiku. Umí vytvořit i množství interiérových dekoračních aplikací, jako jsou tapety, repliky olejomaleb, kopie reálných fotografií nebo potisk okenních rolet.

Profily médií pro širokoformátové tiskárny OKI ColorPainter jsou dostupné na webu oki.color-base.com. Po registraci si uživatelé mohou vytvořit individuální účet, z něhož mají přístup ke správě fronty stahování u vybraných profilů médií. Mohou si zde také prohlížet historii stahování opakovaných úloh. Vyhledávání správného mediálního profilu pro danou úlohu je velmi snadné a rychlé.

O společnosti OKI Europe Ltd

 

OKI Europe Ltd je divizí společnosti OKI Data Corporation se zaměřením na profesionální kancelářský tisk, aplikace a služby určené pro efektivní podnikání.

Z hlediska obratu a podílu na trhu patří v Evropě mezi přední značky tiskáren. OKI Europe již více než 60 let dodává vyspělá tisková řešení pro velké i malé podniky. Díky vývoji digitální LED tiskové technologie mají zařízení OKI vysoké rozlišení a jsou šetrná k životnímu prostředí.

Po akvizici společnosti Seiko I Infotech, výrobce velkoformátových tiskáren a dceřiné společnosti Seiko Instruments, nabízí OKI zařízení pro tisk grafiky a reklamních panelů, CAD a GIS řešení s vysokou produktivitou a obrazovou kvalitou. Díky síti autorizovaných distributorů a prodejců v celém regionu poskytuje OKI Europe kompletní tisková řešení včetně velkoformátových tiskáren, inkoustů, médií, softwaru, instalace, podpory a školení.

OKI kromě rozsáhlého portfolia tiskáren a multifunkčních zařízení nabízí také služby, které napomáhají optimalizovat tisk a oběh dokumentů. Díky nim a integrované řadě softwarových technologií a nástrojů mohou podniky snáze řídit své náklady na tisk.

OKI Europe zaměstnává více než 500 pracovníků a je zastoupena v 60 zemích Evropy, Blízkého východu a Afriky.

OKI Data Corporation je dceřinou společností tokijské společnosti Oki Electric Industry, která byla založena v roce 1881 jako první japonský výrobce telekomunikačních technologií.

Pro další informace navštivte www.oki.com/cz