Arma 3 a DLC Apex jsou během Steam free víkendu k vyzkoušení zdarma

Praha, 14. února 2019 – Zrušte své plány na víkend a zahrajte si zdarma vojenskou akci Arma 3 včetně datadisku Apex, která s více než 4,5 miliony prodaných kusů patří k nejúspěšnějším českým hrám v historii. Arma 3 a Arma 3 Apex si mohou zájemci v rámci Free Weekendu na Steamu zdarma nainstalovat a hrát od čtvrtka 14. února 18:00 až do pondělí 18. února 18:00. Základní hra a všechna DLC jsou během této doby zároveň k mání se slevou 20 – 66 %.

Během Free Weekendu je hráčům k dispozici kompletní obsah Arma 3 i datadisku Apex, což představuje:

  • singleplayer i kooperativní kampaň,
  • tutoriálovou kampaň, tréninkové a samostatné scénáře,
  • 4 rozsáhlé terény (o rozloze 450 km2),
  • přes 50 zbraní,
  • více než 30 vozidel,
  • pestrou nabídku multiplayerových módů a editor scénářů.

Kdo se rozhodne hrát Arma 3 i po skončení Free Weekendu a hru si koupí, může si být jistý, že mu zůstanou všechny uložené pozice a Steam Achievementy.

Trailer k víkendové akci naleznete na našem YouTube kanále.

Komunitní obsah na Steam Workshop

Komu by nestačil oficiální obsah, může se navíc zabavit hraním všeho, co během posledních let vytvořila komunita. Stovky modů a doplňků lze najít a snadno nainstalovat na Arma 3 Steam Workshopu. Jde hlavně o nové zbraně, vozidla, vybavení, terény, mise, scénáře a multiplayerové módy včetně původní verze Battle Royale.

6 let kontinuálního vývoje a rozšiřování obsahu

Od vydání verze 1.0 v roce 2013 se Arma 3 dočkala více než 70 updatů, DLC a datatadisků, které hru rozšířily o spoustu nového obsahu a herních mechanik. Díky této péči je Arma 3 hra s živou komunitou a početnou hráčskou základnou. Ta se může i v dalších měsících těšit nejenom na kontinuální podporu, ale i nový obsah od tvůrců z Bohemia Interactive a komunity.

Další informace a novinky Arma 3 najdete na homepage nebo na Facebooku, Twitteru, YouTube a Steamu.