Cooler Master uvádí na trh dvě nové řady počítačových zdrojů

Taipei, Taiwan 14. 2. 2019 – Společnost Cooler Master, lídr v oblasti designu a výroby počítačových komponent a periferií, uvádí na trh dvě nové řady počítačových zdrojů V Gold a V Platinum. Po pěti letech od uvedení originální řady V, a první a jediné s certifikací 80 PLUS Platinum, se Cooler Master rozhodl obohatit portfolio pro high-endové sestavy.

Cooler Master V Gold

Zdroje této řady jsou nabízeny ve čtyřech výkonnostních variantách s účinností 80 PLUS Gold. Svou koncepcí navazují na předchůdce řady V a dále zvýrazňují úsilí značky navrhovat bezpečné, spolehlivé a účinné zdroje pro novou generaci hráčů, overclockerů, modderů a zkrátka každého uživatele toužícího po tom nejlepším v jeho sestavě.

Základní specifikace:

  • Varianty 550 W, 650 W, 750 W a 850 W
  • Certifikace 80 PLUS Gold / Cybernetics ETA-A
  • Half-bridge desing s technologií DC-DC
  • Plně modulární kabeláž s 16AWG PCI-e kabely
  • 135mm ventilátor s nízkou hlučností
  • 10letá záruka

Řada V Gold byla navržena, aby zaplnila mezeru mezi klasickými a high-end uživateli. Kvalitní japonské kondenzátory nabízí spolehlivost nejen v nejvýkonnějších zdrojích, ale jsou dostupné také v případě nižších modelů a uživatelé tak již nemusí rozlišovat kvalitu dle výkonu ve wattech.

Počítačové zdroje nové řady V Gold budou dostupné v Evropě u lokálních prodejců od března 2019 za doporučené koncové ceny: V550 Gold – 99,99 euro, V650 Gold – 109,99 euro, V750 Gold – 119,99 euro a V850 Gold – 129,99 euro.

Cooler Master V Platinum

Zdroje V Platinum jsou k dispozici ve třech výkonnostních variantách splňujících certifikaci 80 PLUS Platinum. Byly vyrobeny pro velmi náročné využití, jako je hraní počítačových her na ultra nastavení s maximálně přetaktovaným systémem, těžba kryptoměn přes několik zapojených grafických karet nebo sdílení obsahu ve 4K rozlišení s vlastním vodním chlazením. Tyto nové počítačové zdroje se vyznačují vysokou bezpečností, spolehlivostí a účinností.

Základní specifikace:

  • Varianty 850 W, 1000 W a 1300 W
  • Certifikace 80 PLUS Platinum
  • Full-bridge design s technologií DC-DC
  • Plně modulární kabeláž s 16AWG PCI-e kabely
  • 135mm ventilátor s režimem Thermal Regulation pro tichý provoz
  • 10letá záruka

Řada V Platinum byla navržena, aby splnila vysoké nároky nové generace high-end počítačových systémů. S kvalitními japonskými kondenzátory a průměrnou účinností 92 % přichází kvalita, spolehlivost a stabilita pro sestavy budoucnosti a je jedno zda využívá jednu nebo čtyři grafické karty. S 10letou zárukou navíc poskytne potřebnou jistotu dlouhé životnosti.

Počítačové zdroje nové řady V Platinum budou dostupné v Evropě u lokálních prodejců od března 2019 za doporučené koncové ceny: V850 Platinum – 199,99 euro, V1000 Platinum – 259,99 euro a V1300 Platinum – 299,99 euro.

Pro více informací navštivte www.CoolerMaster.com

O značce Cooler Master

Společnost Cooler Master se sídlem v Tchaj-pej na Tchaj-wanu dodává na trh inovativní počítačové komponenty již od roku 1992. Široké portfolio výrobků zahrnuje počítačové skříně, kompletní výběr produktů pro chladicí systémy počítačů, napájecí zdroje a počítačové periferie, jako jsou myši, klávesnice, sluchátka a další. Cílem značky je nabídnout zákazníkům a fanouškům co nejlepší výběr kvalitních zařízení, aby v duchu svého motta “Make It Yours” poskytla každému skutečně to, co hledá.