Trhni a vyhraj – hra Trhák deníku Blesk je zpět!

Už po páté přináší Blesk hru, která baví celé Česko. V pátek 15. února opět startuje TRHÁK! Hrací kupon se bude po dobu jednoho měsíce objevovat každý den na titulní straně deníku Blesk a Nedělního Blesku.

Hra Trhák startuje v pátek 15. února 2019 a potrvá do neděle 17. března 2019 včetně. Na titulní straně každého výtisku deníku Blesk a Nedělního Blesku najdou čtenáři hrací kupon, který jim po odtržení pásku v jeho střední části okamžitě odhalí, zda vyhráli.

TRHÁK čtenářům nabídne rekordní množství cen v souhrnné hodnotě přesahující 19 milionů Kč a slevy a poukazy na nákup za více než 61 milionů Kč u partnerů akce, kterými jsou Mall.cz a Electroworld. Ve hře jsou kromě bonusového kreditu také balíčky volání na týden zdarma od virtuálního telefonního operátora BLESKmobil.

Všechny finanční výhry (10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000 a 5000 Kč) budou vypláceny na jakékoliv pobočce České pošty po celou dobu trvání hry! TRHÁK se na jaře vrací ke svým čtenářům se sloganem „TRHNI A VYHRAJ!“, charakterizujícím hlavní principy hry – jednoduchost, rychlost a atraktivitu, a přesně to čtenáři na TRHÁKU milují.

Ten, kdo nevyhraje, ale i ten, kdo vyhrál a chce soutěžit dál, se může zaregistrovat do Denní hry Trháku. V Denní hře se hraje o 10 tisíc na ruku a další výhry. Číslo vítězného kuponu pro daný den bude zveřejněno každý den ve 20:00 na blesk.cz. 

Hra bude i tentokrát podpořena masivní kampaní, která zahrnuje vedle media mixu printových a on-line médií z portfolia Czech News Center a.s. také spoty ve všech hlavních TV stanicích, plošnou kampaň v nejsilnějších českých rádiích, outdoor (billboardy, polepy autobusů a tramvají, POS materiály u největších prodejců tisku) a samozřejmě kampaň na sociálních sítích.

První hrací kupon bude vlepen na titulní stranu deníku Blesk v pátek 15. února 2019, poslední na titulní stranu Nedělního Blesku 17. března 2019.

CZECH NEWS CENTER a.s. je lídrem na českém mediálním trhu, který prostřednictvím svých produktů oslovuje miliony čtenářů tisku a návštěvníků internetu. Stovky tisíc dalších uživatelů využívají ostatní digitální produkty, služby a aplikace CNC.