PanzerGlass ClearCase přichází na český trh, dostupný je pro Apple iPhone

Společnost PanzerGlass, dánský výrobce prémiových ochranných skel pro chytrá zařízení, před nedávnem představil nové pouzdro ClearCase. Dokonale ochrání telefon a přitom nekazí jeho unikátní design. Teď přichází do prodeje na českém trhu pro telefony Apple iPhone.

PRAHA, 18.2.2019 – Pouzdro ClearCase posouvá ochranu telefonů na novou úroveň a nabízí nekompromisní ochranu při zachování originálního vzhledu zařízení. Zadní stranu totiž tvoří průhledný kus nového, ještě silnějšího skla PanzerGlass. I přes dokonalou ochranu tak uživatel nepřichází o každodenní potěchu oka a pohodlnost při používání telefonu. S PanzerGlass ClearCase není nutné dělat kompromis mezi designem, za který si zákazník zaplatil, a jeho ochranou.

Základ nového pouzdra ClearCase tvoří sklo PanzerGlass na zadní straně s tloušťkou 0,7 milimetru, tedy o 0,3 milimetru silnější než PanzerGlass používá k ochraně displeje zařízení. Téměř dvojnásobná tloušťka zároveň znamená několikanásobně lepší výdrž při nárazech a pádech při zachování tradiční odolnosti proti škrábancům, kterou známe z ostatních produktů PanzerGlass. Sklo zároveň efektivněji rozkládá energii nárazů pro ochranu proti rozbití zad samotného telefonu.

Jednou z největších výhod nového pouzdra ClearCase™ je ale to, že nezasahuje do designu zařízení, na kterém je použito. Sklo na zadní straně tak dává dokonalou logiku, protože z podobného materiálu jsou tvořeny i samotné telefony. Při maximální možné ochraně zachovává maximum z toho, jak telefon zamýšlel výrobce, což přináší dvě výhody – jednak estetickou, a jednak praktickou, protože telefon i s pouzdrem padne skvěle do ruky a protiskluzový povrch brání nechtěnému vyklouznutí.

Nalezneme zde i další výhody. Oproti klasickým materiálům, jako je plast, guma, či silikon, je sklo PanzerGlass odolnější vůči škrábancům a oděrkám z běžného používání, a zachovává si tak konstantní vzhled. Netrpí žloutnutím jako je tomu u průhledných plastových výrobků zvykem. V porovnání s jinými materiály působí v dlani příjemněji a prémiověji. Výhodou také je, že materiál nijak nebrání použití bezdrátového nabíjení.

Sklo na zadní části pouzdra je doplněné měkkým TPU plastem, který tvoří jeho rám. Umožňuje pevnější a jistější uchopení zařízení, samozřejmostí jsou vystouplé části, které přesně pasují na tlačítka na boku telefonu a umožňují tak pohodlnější stisk. Zadní skleněná strana je stejně jako skla na displeje pokryta silnou oleofobní vrstvou, která eliminuje přílišné zachytávání otisků. Stejným způsobem je ošetřen i rám pouzdra. Samozřejmostí je kompatibilita s čelnímiskly PanzerGlass.

Pouzdro PanzerGlass ClearCase se v současnosti dostává k obchodním partnerům za velice příjemnou maloobchodní cenu 899,- Kč. Za podobnou cenu jako u standardních ochranných skel PanzerGlass tak zákazník dostává několikanásobně silnější sklo a spolehlivou ochranu boků zařízení jako bonus. Dostupné bude pro Apple iPhone 7/7 Plus, 8/8 Plus, X/Xs, Xs Max a Xr, další modely od jiných výrobců budou postupně přibývat. Již v této chvíli se mohou zákazníci pro své nové pouzdro obrátit na etablované české prodejce jako jsou Alza, CZC, Internet Mall, Coradia, Mobil Pohotovost, TS Bohemia, Sunnysoft nebo Smarty a další prověřené prodejce prémiového příslušenství.

Nothing beats PanzerGlass!

O společnosti PanzerGlass

Společnost PanzerGlass vznikla v roce 2013 v Dánsku. Od té doby byly po světě otevřeny pobočky v deseti zemích, což napomohlo k dostupnosti ochranných skel PanzerGlass™ napříč šesti kontinenty. PanzerGlass™ se svým širokým portfoliem nabízí ochranu pro různá zařízení, ať už jde o chytré telefony, tablety, notebooky i chytré hodinky.