Aktualizovaný software od Y Softu odhadne spotřebu filamentu pro 3D tiskovou úlohu

— Aktualizace zjednodušuje využití 3D tisku pro vzdělávací účely —

— Nová jazyková podpora pro dánštinu, norštinu a španělštinu —

Brno, Česká republika a Dallas, USA – 18. února 2019Přední poskytovatel inteligentních podnikových řešení společnost Y Soft® Corporation dnes ohlásila dostupnost vylepšení pro tiskárny YSoft be3D eDee, které představují komplexní řešení pro správu tisku určené zejména pro školní využití.

Řešení eDee se skládá z plně uzavřené 3D tiskárny, desktopového software DeeControl, který vytváří do souboru 3D modelu informace o 3D vrstvách, software YSoft SafeQ Print Management, filamentu a příslušenství. Jelikož jde o řešení určené pro vzdělávání, jsou tiskárny eDee díky bezpečnosti a jednoduchosti obsluhy atraktivní převážně pro školy s rozmanitým rozsahem věku studentů.

Mezi nové funkce patří rozšířená jazyková podpora software DeeControl. Vedle angličtiny a češtiny je DeeControl nyní k dispozici v dánštině, norštině a španělštině pro verze počítačů s Windows a Mac OS. DeeControl je k dispozici ke stažení zdarma na webových stránkách společnosti.

Přerušení úlohy zabrání Software Filament Counter

Při použití 3D tiskárny eDee jsou nyní žáci informováni, pokud zásoba filamentu 3D tiskárny není dostatečná pro zamýšlenou tiskovou úlohu. Samotný 3D tisk může v závislosti na velikosti a složitosti modelu trvat několik hodin a množství použitého filamentu se může lišit.

Vědět dopředu o tom, jestli má tiskárna dostatek filamentu, zabrání přerušení tiskové úlohy v jejím průběhu. Student má možnost buď vlákno vyměnit, nebo použít jinou 3D tiskárnu eDee. Administrátor 3D tiskárny obdrží oznámení o spuštění úlohy, která nebude dokončena kvůli nedostatečnému množství vlákna. Tato nová funkce, Software Filament Counter, je k dispozici pro nové eDee tiskárny a stávající

Y Soft také zveřejnil video obsahující zkušenosti učitelů a studentů. Ve videu učitelé diskutují o tom, jakou poskytuje 3D tisk jedinečnou výukovou zkušenost, cenné dovednosti a důležitost snadného používání a bezpečnosti při volbě tiskáren eDee. Studenti sdílejí zkušenosti o tom, čeho jsou schopni pomocí 3D tisku dosáhnout. Video je dostupné v češtině s anglickými titulky.

O společnosti Y Soft

Y Soft poskytuje chytrá podniková řešení, díky nimž organizace fungují efektivněji. Naše platforma YSoft SafeQ pomáhá zákazníkům řídit, optimalizovat a zabezpečit tisk i digitalizaci dokumentů. V rámci řešení pro 3D tisk se soustředíme na segment vzdělávacích institucí, kde nabízíme unikátní propojení technologie 3D tisku s komplexním nástrojem pro řízení a účtování tisku. Díky našemu řešení mohou školy spolehlivě a efektivně zapojovat 3D tisk do svých výukových plánů.

Y Soft vznikl v roce 2000. Společnost sídlí v Brně, celosvětovou sítí poboček pak pokrývá Severní a Latinskou Ameriku, Evropu, Blízký východ a Afriku a region Asie a Pacifiku včetně Austrálie. Více informací naleznete na www.ysoft.com.