Samsung představuje tři nová nositelná zařízení pro vyvážený a propojený život

Sortiment nositelného příslušenství Galaxy se rozšiřuje o hodinky Galaxy Watch Active, náramky Galaxy Fit a sluchátka Galaxy Buds – elegantní, moderní zařízení, která usnadňují správu aktivit pro rozvoj tělesné a duševní kondice a pohody.

Praha, 20. února 2019 – Společnost Samsung Electronics dnes představila své nové přírůstky v sortimentu nositelného příslušenství Galaxy: Galaxy Watch Active, Galaxy Fit/Galaxy Fit e a Galaxy Buds. Chytré hodinky, náramky ke sledování fyzické aktivity a bezdrátová sluchátka pro vyznavače různých životních stylů. Tato nositelná zařízení Samsung činí dosahování cílů týkajících se tělesné a duševní pohody příjemnějším, stylovějším a zábavnějším zážitkem pro každého, kdo hledá životní rovnováhu nebo větší motivaci.

Produkt Barvy Doporučená maloobchodní cena Dostupnost
Galaxy Watch Active černá, stříbrná, růžovo-zlatá, zelená 6 499 Kč 29. března
Galaxy Fit černá, stříbrná 2 599 Kč květen
Galaxy Fit e černá, bílá, žlutá 999 Kč květen
Galaxy Buds bílá, černá, žlutá 3 999 Kč 15. dubna
Powerbanka s bezdrátovým nabíjením (10 000 mAh s USB-C) stříbrná, růžová 1 299 Kč duben

„Spotřebitelé staví při rozhodování o životním stylu stále častěji na první místo celkovou pohodu a hledají nositelná zařízení, která jim usnadní být každý den aktivní a nacházet rovnováhu mezi pracovním a osobním životem,“ uvedl DJ Koh, prezident a generální ředitel divize IT & Mobile Communications společnosti Samsung Electronics. „Každý má svůj vlastní způsob, jak dosáhnout vytyčených cílů. Jsme rádi, že vám můžeme představit naši novou řadu nositelných zařízení, která se stanou přirozenou součástí vašeho života a budou vás doprovázet na vaší osobní cestě za duševní a tělesnou pohodou.“

Galaxy Watch Active: móda a sportovní styl

Pro vyznavače módních trendů, kteří chtějí žít každý den zdravěji, jsou hodinky Galaxy Watch Active stejně tak chytré jako krásné. Hodinky Galaxy Watch Active, které jsou nabité špičkovými funkcemi srovnatelnými s hodinkami Galaxy Watch, se dodávají ve sportovním provedení, které je tenké, lehké a všestranné a pomůže vám udržet si vyvážený životní styl. Atraktivní, minimalistický design umožňuje snadné ovládání. Vyberte si stylový ciferník a sportovní řemínek v barvě, která bude odpovídat vašemu jedinečnému stylu.

Každodenní pohoda to není jen sledování fyzické zdatnosti. Galaxy Watch Active dokáže sledovat všechny důležité aspekty vašeho života. Díky funkcím pro sledování fyzických aktivit, spánku, stresu i zdraví se hodinky Galaxy Watch Active stávají osobní trenérem pro ty, kdo touží po zdravějším těle i duchu. Spojují v sobě to nejlepší z dědictví Galaxy se zdokonalenými funkcemi pro udržení tělesné a duševní pohody a kondice.

  • Monitorování krevního tlaku: Hodinky Galaxy Watch Active, které jsou novým přírůstkem v sortimentu nositelného příslušenství Galaxy, umožňují chytřejší sledování krevního tlaku přímo na zápěstí. Přímo do hodinek Galaxy Watch Active si stáhněte výzkumnou aplikaci My BP Lab vyvinutou ve spolupráci s Kalifornskou univerzitou v San Francisku (UCSF), která bude každý den sledovat váš krevní tlak a fyzické zdraví.
  • Každý den s klidem v duši: Zvládání stresu je nyní pomocí nástroje Stress Tracker v hodinkách Galaxy Watch Active méně stresující. Udržujte stres pod kontrolou a budete na dobré cestě k dlouhodobému zdraví. Přímo z protistresového widgetu můžete začít s dechovými cvičeními, která vám vrátí potřebnou rovnováhu.
  • Snadné sledování tělesné kondice: Vyberte si aktivitu a začněte. Je to takhle jednoduché. Hodinky Galaxy Watch Active vás sledují a automaticky detekují, zda běžíte, jedete na kole, veslujete, používáte eliptický trenažér nebo provádíte dynamický trénink. Manuálně si můžete vybrat sledování více než 39 aktivit, nastavit denní cíle a sledovat svůj pokrok.

Hodinky Galaxy Watch Active obohacují váš životní styl a díky bezproblémové integraci do ekosystému zařízení Galaxy umožňují propojení s dalšími zařízeními. Hodinky Galaxy Watch Active jsou kompatibilní s platformami Android a iOS a nabízejí trénink v reálném čase, sledování aktivit uvnitř i venku a obsahují oblíbené aplikace třetích stran – včetně aplikací Under Armour, Spotify a Strava. Prostřednictvím asistenta Bixby, který vám umožní volat nebo odesílat zprávy, můžete ovládat Galaxy Watch Active hlasem, aniž byste museli vzít telefon do ruky.

Galaxy Fit a Galaxy Fit e: každodenní udržování kondice pro každého

Náramky Galaxy Fit a Galaxy Fit e podporují aktivní životní styl a jsou určeny pro všechny typy sportovních nadšenců, od příležitostných běžců až po profesionální sportovce. Díky tenkému, lehkému tělu se Galaxy Fit a Galaxy Fit e snadno stylově upravují a pohodlně nosí celý týden.

Tenké a stylové náramky Galaxy Fit a Galaxy Fit e umožňují snadné a intuitivní sledování, které vám pomůže dosáhnout vašich cílů v oblasti tělesné kondice. Galaxy Fit a Galaxy Fit e začnou automaticky sledovat vaši aktivitu, když se věnujete chůzi, běhu, veslování, cvičíte na eliptickém trenažéru nebo zahájíte jiné dynamické cvičení. V aplikaci Samsung Health můžete také ručně vybrat některou z více než 90 přednastavených aktivit, a Galaxy Fit/Galaxy Fit e ji začne automaticky sledovat. Díky vylepšené analýze spánku a chytrému zvládání stresu můžete sledovat vaši tělesnou i duševní pohodu v kteroukoli denní či noční hodinu.

Díky jednoduchému a intuitivnímu uživatelskému rozhraní a díky chytrým, uživatelsky přívětivým funkcím lze náramky Galaxy Fit a Galaxy Fit e snadno používat i při nejrůznějších aktivitách. Přijímejte upozornění a zprávy nebo si zkontrolujte widget zobrazující synchronizované informace přímo z vašeho telefonu – např. budíky, kalendář nebo předpověď počasí – aniž byste se museli dotknout telefonu. Pokud cestujete do jiného časového pásma, Galaxy Fit také automaticky zobrazí dva ciferníky hodin, takže se snadněji zorientujete v denním rozvrhu. Obě zařízení jsou voděodolná až do tlaku 5 ATM, takže si je na závěr dne můžete bez problému ponechat na ruce, když jdete do sprchy a do bazénu.

Galaxy Buds: lifestylový společník do vašeho ucha

Galaxy Buds jsou špičková bezdrátová sluchátka určená pro ty, kdo požadují bezproblémové připojení za všech okolností. Díky skutečně pohodlnému tvaru, snadnému ovládání, čistému a chytrému zvuku a kompaktní velikosti jsou každodenním lifestylovým společníkem ve vašem uchu.

Galaxy Buds nabízejí špičkovou kvalitu poslechu, o níž se stará zvuková technologie společnosti AKG. Funkce Enhanced Ambient Sound vám umožní zřetelně slyšet, co se děje okolo vás, i když máte sluchátka zrovna v uších, takže neztratíte sluchový kontakt s okolím, ani když telefonujete nebo posloucháte svoji oblíbenou hudbu. Tvrzení o špičkové kvalitě platí i o kvalitě záznamu vašeho hlasu. Adaptivní duální mikrofon sestává z jednoho vestavěného mikrofonu a jednoho vnějšího mikrofonu v každém ze sluchátek, takže sluchátka dokážou zachytit váš hlas jasně a zřetelně v hlučném i tichém prostředí.

Galaxy Buds s vámi zvládnou celý den a vydrží streamovat přes Bluetooth až šest hodin, nebo s nimi zvládnete až pět hodin telefonních hovorů. Jejich kompaktní pouzdro je navíc dokáže nabít na dalších až sedm hodin a 15 minut rychlého nabíjení dokáže prodloužit výdrž Galaxy Buds až o 1,7 hodiny. Díky bezdrátovému nabíjení a možnosti sdílet energii s jiným zařízením můžete sluchátkům dodat potřebnou energii i během jejich používání přímo z nejnovějšího telefonu Galaxy S10 od společnosti Samsung.

Galaxy Buds podporují na nejnovějších mobilních zařízeních Galaxy inteligentního asistenta Bixby, takže jej můžete aktivovat rychle, aniž byste se vůbec museli dotknout telefonu. Jednoduše hlasovými příkazy vytáčejte hovory, odesílejte textové zprávy nebo zkontrolujte úroveň nabití vašich sluchátek.

Další informace o Galaxy Watch Active, Galaxy Fit/Galaxy Fit e a Galaxy Buds získáte na stránkách samsungmobilepress.com/galaxy-wearables nebo news.samsung.com/galaxy.

Specifikace výrobků Galaxy Watch Active, Galaxy Fit / Galaxy Fit e a sluchátek Galaxy Buds

Galaxy Watch Active
Kategorie Vlastnosti produktu
Barva Stříbrná, černá, růžovo-zlatá, zelená
Rozměry a hmotnost 40 mm, 39,5 × 39,5 × 10,5 mm, 25 g
Displej 1,1” (28 mm) 360 × 360 AMOLED, plnobarevný Always On Display

Corning® Gorilla® Glass 3

Řemínek 20 mm (vyměnitelný)
Baterie 230 mAh
Aplikační procesor Exynos 9110 dvoujádrový 1,15 GHz
OS Tizen-based Wearable OS 4.0
Paměť 768 MB RAM + 4 GB interní paměť
Konektivita Bluetooth®4.2, Wi-Fi b/g/n, NFC, A-GPS/Glonass
Senzory Akcelerometr, gyroskop, barometr, snímač tepové frekvence, snímač okolního osvětlení
Nabíjení Bezdrátové nabíjení dle standardu WPC
Odolnost 5 ATM + IP68 / MIL-STD-810G
Kompatibilita Samsung, jiná zařízení Android: Android 5.0 nebo vyšší, RAM více než 1,5 GB
iPhone: iPhone 5 a vyšší, iOS 9.0 nebo vyšší

 

Galaxy Fit / Galaxy Fit e
Kategorie Vlastnosti náramku Galaxy Fit Vlastnosti náramku Galaxy Fit e
Barva Černá, stříbrná Černá, bílá, žlutá
Displej 0,95” plnobarevný AMOLED

120 × 240, 282 ppi

0,74” PMOLED

64 × 128, 193 ppi

Aplikační procesor MCU Cortex M33F 96 MHz + M0 16 MHz MCU Cortex M0 96 MHz
OS Realtime OS Realtime OS
Velikost 18,3 (š) × 44,6 (v) × 11,2 (tl.) mm

24 g (s řemínkem)

16,0 (š) × 40,2 (v) × 10,9 (tl.) mm

15 g (s řemínkem)

Paměť 2 MB RAM + 32 MB ROM 128 kB RAM + 4 MB ROM
Konektivita Bluetooth Bluetooth
Senzory Tepová frekvence, akcelerometr, gyroskop Tepová frekvence, akcelerometr
Baterie 120 mAh 70 mAh
Nabíjení Bezdrátové NFC POGO
Odolnost Odolnost vůči vodě do tlaku 5 ATM

MIL STD 810G

Odolnost vůči vodě do tlaku 5 ATM

MIL STD 810G

Kompatibilita Samsung, jiná zařízení Android: Android 5.0 nebo vyšší, RAM více než 1,5 GB
iPhone: iPhone 5 a vyšší, iOS 9.0 nebo vyšší

 

Galaxy Buds
Kategorie Vlastnosti produktu
Barva Černá, bílá, žlutá
Velikost Sluchátko: 17,5 (š) x 19,2 (h) x 22,3 (v) mm/ Pouzdro: 38,8 (š) x 70 (h) x 26,5 (v) mm
Hmotnost Sluchátko: 5,6 g jedno sluchátko / Pouzdro: 39,6 g
Konektivita Bluetooth 5.0
Senzory Akcelerometr, senzor přiblížení, Hallův senzor, senzor dotyku, detekce vložení či vyjmutí z ucha
Baterie Sluchátko: 58 mAh / Nabíjecí pouzdro: 252 mAh
USB Typ C
Reproduktor 5.8pi Dynamic Driver
Kompatibilita Android 5.0 nebo novější, RAM 1,5 GB nebo více
Audio Audio kodek: SBC, AAC, Scalable (proprietární kodek společnosti Samsung)

 

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými transformačními myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení a digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů, polovodičů a LED displejů. Pro nejnovější informace navštivte Samsung Newsroom na adrese: http://news.samsung.com.