Mikov se na vás těší na veletrhu IWA Outdoor Classics 2019 v Norimberku

7. 3. 2019 – O tomto víkendu (8. – 11. 3. 2019) se na vás firma Mikov těší v Norimberku na veletrhu IWA Outdoor Classics 2019. Veletrh doprovází i akce na firemním eshopu – každému, kdo ke své eshopové objednávce odeslané v čase veletrhu napíše heslo IWA2019, dá slevu 10 % na celý nákup.

„Nůž je přesně tím výrobkem, který může vypadat krásně na obrázku, ale až když ho vezmete do ruky, poznáte, že je to ten pravý. I proto se snažíme, aby zákazníci měli možnost si své vyhlédnuté Predatory, UTONy, Fixiry a další nože vyzkoušet. Náš nový stánek má proto speciální stůl, u kterého si můžete nůž testovat tak dlouho, jak budete potřebovat. A k tomu vám na vaše otázky rádi zodpoví pracovníci firmy,“ řekl Martin David, obchodní ředitel Mikova.

Těm zájemcům o nože, kterým to letos do Norimberku nevyjde, Mikov dává možnost si je prohlédnout u obchodních partnerů anebo nabízí tip – spojit jejich testování s výletem do Českého Švýcarska. Podniková prodejna nožů je v Muzeu nožířské tradice v Městském informačním středisku na náměstí v Mikulášovicích.

Ty, kteří přesto dávají přednost veletrhům, Mikov zve například na jarní výstavu Natura Viva v Lysé nad Labem nebo na podzim na nožířskou výstavu do Příbrami. Informace o účasti na dalších výstavách bude firma zveřejňovat na sociálních sítích a webových stránkách.

Stánek Mikovu v Norimberku na veletrhu IWA Outdoor Classics 2019 je v hale 5, číslo 5-159.

www.mikov.cz

twitter.com/mikovCZ