World of Warships: Legends – early access začíná 16. dubna

Čas epických bitev v nové námořní hře se blíží

8. března, 2019 — Chystaná novinka World of Warships: Legends se pomalu chystá na PlayStation®4 a Xbox One k poslednímu odzkoušení. V druhé polovině března, od 22. do 24. března nabídne Wargaming hráčům poslední možnost vyzkoušet si hru v uzavřené betě.

První betatest byl velmi úspěšný, hráči tak dostanou další šanci vyzkoušet si námořní bitvy na konzolích. K přístupu do uzavřené bety je nutné se zaregistrovat zde: wowslegends.com.

V nejnovější verzi hry přibude britský národ a společně s ním dalších 14 lodí. Nová beta pak bude nabídne ještě vylepšené světelné efekty. Registrací do uzavřené bety hráči získají prémiovou herní měnu a několik speciálních předmětů. Po skončení herního víkendu se v obchodech Microsoft Store a PlayStation Store objeví speciální balíčky, které nabídnou hráčům lepší start do hry. Obsahovat budou až dvouměsíční prémiový čas, ale také celou řadu silných válečných lodí.

Vývojáři v Petrohradě nyní tvrdě pracují, aby stihli vytýčené datum vydání, které je naplánováno na 16. dubna. Hráči v early access dostanou dalších pět nových map a pokochají se podporou HDR. Plná podpora 4K rozlišení bude na PlayStation®4 Pro a Xbox One X nejpozději v létě letošního roku.

Full Package:

http://bit.ly/WoWSLegends_EarlyAccess_FullLink

Screenshots:

http://bit.ly/WoWSLegends_EarlyAccess_Screenshots

Artworks:

http://bit.ly/WoWSLegends_EarlyAccess_Artworks

Vizuály:

http://bit.ly/WoWSLegends_EarlyAccess_KeyVisuals

Web Wargaming:

www.wargaming.com