MMD představuje monitor Philips 259B9: Vysoce výkonné řešení, které snoubí produktivitu a udržitelný rozvoj

Praha, 11. března 2019 – Společnost MMD uvádí na trh nový model s PowerSensorem ze série B – Philips 252B9. Tento 25″ (63,4 cm) bezrámečkový monitor s poměrem stran 16:10 nabízí jak vysoký výkon pro maximální produktivitu, tak i nižší spotřebu energie pro ochranu životního prostředí. Navíc je třeba přičíst u Philips monitorů obvyklé velice kvalitní provedení. Inovativní PowerSensor, hardwarový vypínač, IPS panel, plně ergonomický SmarErgoBase stojan a řada technologií pro pohodlnou práci dělají z modelu Philips 252B9 ideální řešení pro profesionály, kteří myslí na životní prostředí.

Hezký nejen na pohled

Pro zajištění optimálního obrazového výkonu je nový Philips 252B9 vybaven bezrámečkovým IPS panelem s poměrem stran 16:10 se širokými pozorovacími úhly 178°/178°. Zobrazovací technologie IPS zaručuje ostrý obraz a věrné barevné podaní, které uspokojí i grafiky, architekty nebo designéry.

Trvale udržitelný

Nový Philips 252B9 je šampión v trvalé udržitelnosti. Jeho PowerSensor dokáže pomocí neškodných infračervených signálů zjistit zda je uživatel před monitorem a pokud není, sníží jas monitoru. Výsledkem je až 80% úspora spotřeby energie a prodloužení životnosti monitoru. Navíc lze monitor díky hardwarovému vypínači kdykoli kompletně vypnout a dále tak snížit spotřebu energie. Tento model navíc vyhovuje řadě ekologických standardů, jako jsou EnergyStar 7.0, EPEAT, WEEE a RoHS. Je vyroben z 85 % z recyklovaných plastů a jeho obalový materiál je kompletně recyklovatelný.

Bohatá výbava

Uživatelé nového Philips 252B9 se mohou těšit na bohatou výbavu, která jim zaručí maximální výkon s optimálním pohodlím. Jeho ergonomický stojan SmartErgoBase umožňuje polohovat monitor dle požadavků uživatele a VESA držák dále rozšiřuje jeho možnosti použití. Monitor Philips 252B9 je také vybaven pokročilými technologiemi pro ochranu zraku, jakou jsou Flicker-Free a LowBlue mód. Pro pohodlné čtení je k dispozici funkce EasyRead. Zabudované stereo reproduktory a široká výbava konektorů (VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4) ukazují na široké možnosti tohoto výkonného monitoru.

Model Philips 252B9 bude na trhu dostupný koncem března 2019 za doporučenou koncovou cenu 6 639 Kč (259 euro).

O společnosti MMD

Společnost MMD byla založená roku 2009 na základě licenční smlouvy mezi společnostmi Philips a TPV. Společnost MMD je 100% ve vlastnictví koncernu TPV. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů Philips na světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů
s nabídkou inovativních produktů. MMD je společnost s mezinárodní působností, její hlavní sídlo je na Tchaj-wanu. Centrála pro střední a východní Evropu sídlí v Praze. Prostřednictvím sítě místních prodejců a distributorů MMD spolupracuje se všemi hlavními IT distributory a prodejci výpočetní techniky. Designová a vývojová centra společnosti sídlí také na Tchaj-wanu. www.mmd-p.com