Rychlá, posilněná a připravena k podnikání: nová rodina moto g7 je nyní součástí programu Android Enterprise Recommended

Společnost Motorola s hrdostí oznamuje, že její celá rodina moto g7 je nyní součástí programu Android Enterprise Recommended. Tato pečeť garantuje, že zařízení moto g7 splňují přísné požadavky definované společností Google, aby vyhovovaly dnešním byznys potřebám. Požadavky zahrnují: minimální hardwarové požadavky, podporu hromadného nasazení zařízení se systémem Android a doručení bezpečnostních aktualizací Android do 90 dnů od vydání společností Google.

Rodina moto g7 vám přináší dosud nejvýkonnější, nejinteligentnější a nejvíce pohlcující zážitek, a zůstává věrná závazku Motorola poskytovat prémiové funkce za dostupnou cenu. Prodlužte si svůj den s moto g7 power s více než 60 hodinou výdrží na baterii, zachyťte nejostřejší detaily s moto g7 plus díky optické stabilizaci obrazu a schopnostmi fotografování při slabém osvětlení, zrychlíte s moto g7, který je o 50% rychlejší než předchozí generace nebo se rozhodněte pro moto g7 play, který má stejný rychlý čip jako jeho sourozenci.

Série moto g7 poskytuje funkce, které lze většinou nalézt pouze u dražších zařízení. Přináší zároveň vynikající spolehlivost a záruku, že spojení pracovních sil nebylo nikdy jednodušší, a to vše za přijatelnou cenu.

moto g7 power: Masivní výdrž baterie znamená, že nikdy nezmeškáte důležitý hovor nebo email

Moto g7 power byl navržen tak, aby řešil nejdůležitější problém se smartphony: životnost baterie. Obsahuje špičkovou 5000 mAh baterii, takže můžete pracovat (a hrát) více než 60 hodin na jedno nabití. Když je třeba doplnit energii, s nabíjením TurboPowerTM je možné získat hodiny energie již po pár minutách nabíjení. Moto g7 power je navíc podporován silnou mobilní platformou Snapdragon ™ 632, která rychle reaguje a pomáhá tak uživatelům pracovat efektivněji.

moto g7 plus: Rychlý a responzivní, s působivým fotoaparátem pro fotografování při špatných světelných podmínkách včetně optické stabilizace obrazu

Nový moto g7 plus je celý o kvalitě a responzivním výkonu – navržen tak, aby stíhal vysoké tempo podnikání. Ti, kteří jsou na cestách, se nikdy nebudou muset obávat, že zmeškají nejnovější email, novinku, nebo hovor díky baterii s celodenním výdrží s 27W nabíjením TurboPowerTM, který zajistí 12 hodin používání pouze za 15 minut nabíjení. . V kombinaci s mobilní platformou Qualcomm® Snapdragon ™ 636, se jedná o dosud nejrychlejší géčko. Dostaňte vaše fotografie na další úroveň dokonce i při slabém světle, s optickou stabilizací obrazu, která redukuje rozmazání při pohybu a AI-řízeným softwarem fotoaparátu, který automaticky generuje optimalizované druhé fotky. 6.2″ displej Max Vision s minimalistickým výřezem ve tvaru slzy, poskytuje plnohodnotný zážitek z obsahu v rozlišení Full HD +, zesílený křišťálově čistými stereo reproduktory od Dolby AudioTM, aby byly vaše konferenční hovory a prezentace na vyšší úrovni.

moto g7: Fotoaparát, který je tak bystrý jako vy

Zachycení, tvorba a sdílení obsahu nebylo nikdy jednodušší díky novému moto g7. Videa a obrázky ožívají na jeho 6.2″ Max Vision Full HD + displeji s minimalistickým výřezem ve tvaru slzy. 12 MP systém duálních fotoaparátů je vybaven efekty rozmazání, Zvýrazněné barvy, Automatickým Zachycením Úsměvu a Google LensTM, takže můžete probudit kreativitu svých pracovníků. O ​​50 % rychlejší než předchozí generace, moto g7 dokáže řešit nejintenzivněji kreativní úkoly díky rychlé mobilní platformě Snapdragon ™ 632, zatímco nabíjení TurboPowerTM a baterie s celodenní výdrží vám pomohou překonat i ty nejdelší brainstormingy.1 A se zdokonaleným, konturovaným designem Gorilla Glass, vypadá stejně dobře jako funguje.

moto g7 play: Veškerý základ pro byznys

S mobilní platformou Snapdragon ™ 632, je moto g7 play o 60 % rychlejší než předchozí generace.3 Jeho kompaktní design se může pochlubit ultra velkým 5,7″ Max Vision displejem s rozlišením HD + a s poměrem stran 19: 9, který přináší spoustu zábavy. A pokud přijde moment, který se opakuje jednou za život, stihnete ho zachytit díky 13 MP zadnímu fotoaparátu s PDAF a nulovým zpožděním závěrky, která se v okamžiku zaměří na váš objekt zájmu.

MOTOROLA, stylizované M Logo, MOTO a MOTO rodina značek jsou ochranné známky Motorola Trademark Holdings, LLC. Android je ochrannou známkou Google LLC. Dolby, Dolby Audio, a symbol dvojitého D jsou ochranné známky Dolby Laboratories. Qualcomm Snapdragon je produkt Qualcomm Technologies, Inc. a / nebo jejích dceřiných společností. Všechny ostatní ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků. © 2019 Motorola Mobility LLC. Všechna práva vyhrazena.

Zřeknutí se odpovědnosti

Vlastnosti, funkčnost a produktové specifikace se liší podle mobilního operátora a mohou se změnit bez oznámení nebo závazku. Některé vlastnosti, funkčnost a specifikace produktů mohou záviset na síti a podléhají dodatečným podmínkám a poplatkům. Před zakoupením si přečtěte podrobnosti o výrobku pro konkrétního mobilního operátora.

O společnosti Motorola

Motorola Mobility LLC byla v roce 2015 získána společností Lenovo Group Holdings. Společnost Motorola Mobility, která je plně vlastněnou dceřinou společností firmy Lenovo, má zodpovědnost za navrhování a výrobu všech značkových mobilních telefonů značek Moto a Motorola.

O společnosti Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) s obratem 45 miliard amerických dolarů je společností zařazenou v žebříčku Fortune Global 500. Představuje světového a technologického lídra v řízení transformace prostřednictvím chytrých zařízení a infrastruktury, které vytvářejí tu nejlepší uživatelskou zkušenost. Společnost Lenovo vyrábí jedno z nejrozsáhlejších portfolií připojných produktů na světě, včetně smartphonů (Motorola), tablet, počítačů (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion) a pracovních stanic, stejně jako zařízení AR / VR a inteligentních řešení pro domácnosti a kanceláře. Řešení datových center společnosti Lenovo (ThinkSystem, ThinkAgile) vytvářejí kapacitu a výpočetní výkon pro připojení, která mění podnikání a společnost. Lenovo pracuje na tom, aby inspirovala všechny k rozdílnosti a vybudovala chytřejší budoucnost, kde všichni prosperují. Následujte nás na stránkách LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, Weibo, přečtěte nejnovější informace na Storyhub, nebo navštivte naše webové stránky http://www. lenovo.com/

1 Všechna tvrzení o výdrži baterií jsou přibližná a založená na průměrném používání testovaném v profilu se smíšeným použitím (který zahrnuje i čas použití a pohotovostní režim) za optimálních podmínek sítě. Skutečný výkon baterie se bude lišit a závisí na mnoha faktorech včetně intenzity signálu, nastavení sítě a zařízení, teploty, stavu baterie a modelů používání.

2 Porovnání výkonnosti moto g7 a moto g6, celkové výsledky benchmarku Antutu 108 237 a 71 790.

3 Porovnání výkonnosti mezi moto g7 play a moto g6 play, celkovým benchmarkem Antutu 93,775 a 58,117.