Bose prodlužuje v Čechách 30denní garanci vrácení peněz na špunty do uší pro klidný spánek Bose Sleepbuds

Bose prodlužuje pro české uživatele mimořádnou záruku na unikátní špunty do uší Bose SleepBuds. Všichni, kteří trpí problémy s usínáním a klidným spánkem, mohou při jejich zakoupení u autorizovaných prodejců i nadále až do odvolání využít možnosti 30denní garance vrácení peněz. Po aktualizaci software jsou také Bose SleepBuds vybaveny novými funkcemi pro komfortnější používání.

Praha, 13. března 2019 – Společnost BaSys, výhradní distributor audio produktů Bose pro ČR, prodlužuje do odvolání mimořádnou 30denní záruku vrácení peněz na aktivní špunty do uší Bose SleepBuds, které pomáhají lidem klidněji usínat a spát bez rušení chrápáním či dalšími vnějšími vlivy. Všichni zájemci mají tak možnost na vlastní uši vyzkoušet technologii noise-masking použitou právě v Bose SleepBuds.

Bose SleepBuds jsou unikátním produktem, který pomáhá lidem s poruchami spánku způsobenými vnějšími i osobními vlivy. Mají za cíl zklidnit mysl a speciálně navrženými zvuky maskovat ruchy, které by uživatele jinak budily. Protože na trhu byly v minulosti již desítky produktů, které slibovaly podobné účinky nebo konec chrápání a lidé vůči nim mají obecně nedůvěru, rozhodli jsme se prodloužit úspěšnou akci 30denní záruky vrácení peněz. Potvrdilo se, že většina zákazníků, kteří si během první vlny této garance Bose SleepBuds zakoupili, je i nadále používá,“ říká David Hilpert, produktový manažer značky Bose.

Zkušenosti lidí ukazují, že pro zjištění individuálního efektu účinku Bose SleepBuds je třeba vyzkoušet různé zvuky, které Bose připravilo, a také si na špunty zvyknout. Proto nabízíme uživatelům až 30 dní, během kterých mohou testovat různé možnosti jejich nastavení,“ dodává David Hilpert.

Nový uživatelský komfort Bose SleepBuds

Aktivní špunty do uší pro lepší spánek Bose SleepBuds jsou zároveň nově vybaveny vlastnostmi zlepšujícími jejich uživatelský komfort. Před jejich vložením do uší již není třeba pomocí smartphone nastavovat každý večer zvolený zvuk, hlasitost a dobu, po kterou má znít. Špunty si nyní pamatují poslední nastavení, takže je pro aktivaci stačí vyndat z pouzdra a vložit do uší.

Bose Sleepbuds nejsou sluchátka určená pro poslech hudby, ani je takto nelze využít. Jedná se o aktivní špunty do uší. Speciální silikonové koncovky mechanicky tlumí okolní ruchy a miniaturní elektronika přehrává zvuky, které pomáhají utlumit mozkovou aktivitu a maskovat rušivé prvky, jako například chrápaní partnera. Bose SleepBuds využívají fakt, že vnější rušivé elementy lze překrýt uklidňující zvukovou kulisou.

Bose Sleepbuds jsou tak malé, že nepřekážejí ani v noci při spánku na boku. Miniaturní elektroniku lze vyjmout ze silikonových špuntů a obě části samostatně čistit. Součástí balení jsou 3 velikosti špuntů a také ochranné pouzdro s vestavěnou baterií pro dobití mimo dosah elektrické energie, párování s telefonem pomocí Bluetooth probíhá automaticky po vyjmutí z pouzdra. Praktickou funkci doplňuje také budík, který probudí pouze osobu, která má vstávat a neruší okolí.

30denní záruku vrácení peněz je možné uplatnit při zakoupení Bose SleepBuds u autorizovaných prodejců distributora, společnosti BaSys CS. Bose Sleepbuds jsou na našem trhu k dostání za koncovou doporučenou cenu 6 990 Kč.

O společnosti Bose:

Společnost Bose založil v roce 1964 profesor elektrotechniky na Massachusetts Institute of Technology, pan Amar G. Bose. Již první audiosystém Bose přinesl revoluční způsob řešení a revoluci v zážitku reprodukované hudby. Až do dnešní doby je společnost řízena jejími původními principy, kterými jsou investice do dlouhodobého výzkumu s cílem vývoje nových technologických řešení, které přinesou reálný přínos zákazníkům. Kromě audiotechniky vyvíjí a vyrábí Bose také zařízení pro několik dalších průmyslových odvětví. S produkty a patentovanými technologiemi Bose se setkáváme v domácnosti, autě, na cestách i na veřejných prostranstvích.

O společnosti BaSys:

Společnost BaSys je předním distributorem prémiové audio a video techniky se sídlem ve Švýcarsku a s distribučními společnostmi v několika zemích Evropy. Od roku 1990, kdy byla společnost založena, zastupuje světové značky, jako Pioneer, Bose, Loewe, Elac, Marantz, beyerdynamic, Neutrik, Bugera, Behringer, Monster, TC electronics, Midas, KlarkTeknik, Turbosound, Cordial, Rean.