Tým společnosti Gartner v Čechách posiluje

Praha, 14. 3. 2019 – KPC-Group, výhradní zastoupení výzkumné a poradenské společnosti Gartner v Čechách, Slovensku a Rumunsku, získává dvě nové posily do svého týmu. Nově nastupuje Rok Grahek. V minulosti pracoval na řadě pozic, především jako obchodní manažer, ve společnosti SAP a Oracle. Druhou posilou je Daniel Merhaut, který působí v IT více než 15 let. Zkušenosti získal mimo jiné ve společnosti Lenovo, jako Relationship Manager, Hewlett-Packard a Dell, jako obchodní manažer.

Rok Grahek nastupuje na pozici Business Development Manager. Jeho úkolem bude identifikovat a rozvíjet obchodní příležitosti společnosti Gartner na českém a slovenském trhu.

Daniel Merhaut nastupuje na pozici Account Executive. V KPC-Group bude mít na starost vybrané klíčové zákazníky z oblasti výroby a veřejného a bankovního sektoru.

Nástup nových kolegů komentuje Oldřich Příklenk, ředitel KPC-Group, slovy: „Vítám v našem týmu nové kolegy. Dlouhodobě rosteme a náš úspěch je postaven především na lidech a investici do nich. Dan zúročí své zkušenosti s prodejem a implementací infrastrukturních a bezpečnostních produktů a strategií, a Rok své dlouhodobé zkušenosti u globálních IT dodavatelů.“

Společnost KPC-Group byla založena před sedmnácti lety. Jejím prostřednictvím dnes využívá služeb Gartner na sedmdesát firem a organizací napříč průmyslovými sektory. Několikrát byla vyhodnocena jako nejlépe fungující zastoupení Gartner na světě.

O společnosti Gartner

Gartner je přední nezávislá výzkumná a poradenská společnost zaměřená na informační technologie. Více než 1 200 analytiků Gartner studuje na dva tisíce technologií, aplikací a trendů, provádí tržní analýzy 175 technologických segmentů, sleduje přes dva tisíce výrobců a dodavatelů a produkuje ročně 5 000 IT benchmarků. V databázi Gartner je víc než 122 tisíc vlastních reportů a analýz. Gartner má celosvětově přes 14 tisíc klientů; je mezi nimi 75 % firem z žebříčku Global 500.