Tork zvýší efektivitu vaší společnosti

Tork, člen skupiny Essity a lídr v oblasti řešení pro profesionální hygienu, nabízí produkty, které významně zvyšují výsledky firem.

Vyměňte hadry za průmyslové čistící utěrky Tork a zlepšete výsledky firemního auditu

Výsledky kontrol prováděných zákazníky mají klíčový dopad na každou firmu. Zákazníci během své návštěvy u vás očekávají moderní, čisté a uspořádané pracovní prostředí. Hory špinavých hadrů, které se v továrnách a průmyslových provozech často používají i dnes, udělají z jinak moderního výrobního závodu vybaveného kvalitními přístroji neprofesionálně vyhlížející podnik.

„Jeden z nejsnazších a nejrychlejších způsobů, jak zlepšit výsledky takové kontroly, je používat produkty značky Tork – profesionální průmyslové čistící utěrky nové generace,” říká Wojciech Nizio, Regional Brand Activation Manager ze společnosti Tork. „Naše moderní zásobníky umožňují udržovat pořádek na pracovišti, což se promítá do pozitivní image firmy. Nejen že vám to pomůže udržet si zákazníky, ale navíc díky tomu získáte nové.”

Běžně používané hadry z rozstříhaného oblečení a z různých materiálů nepřinášejí konstantní uživatelskou kvalitu. Tork průmyslové čistící utěrky jsou určeny pro konkrétní úkony. Při každém, i opakovaném použití se můžete spolehnout na vysokou kvalitu. Díky tomu se čištění stává rychlejší, snazší a efektivnější. Tork průmyslové čistící utěrky mají mnohem lepší absorpční vlastnosti než obyčejný hadr, nepouštějí chloupky a jsou antistatické. Díky produktům Tork šetříte čas, námahu a množství ředidla, které k čištění používáte. Kromě toho se snižuje riziko spojené se skladováním hadrů napuštěných ředidly.

Investice do produktů Tork znamená bezpečnější a výkonnější pracoviště. Na základě úsporného hospodaření a konceptu 5S pomáhá značka Tork vytvářet pracovní prostředí, která přispívají ke spokojenosti zaměstnanců i zákazníků a která jsou zároveň bezpečná a přívětivá k životnímu prostředí. Používání čistících utěrek Tork a pracovní postupy v souladu s principy 5S zvyšují produktivitu práce a přinášejí firmám úspory.

Využijte možnosti vyzkoušet si práci s produkty Tork zdarma. Po zkušební době si vyberete správné pomůcky tak, aby přesně odpovídaly potřebám vašeho pracoviště.

www.tork.cz