Jaroslav Martinec posiluje tým VPGC pro veřejnou správu

V Praze, 20. 3. 2019: Distributor s přidanou hodnotou, společnost VPGC, oznamuje další rozšiřování týmu. Divizi Veřejná správa začíná budovat Jaroslav Martinec, který se postavil do jejího čela.

Jaroslav Martinec od března 2019 posiluje distribuční společnost VPGC. Jako ředitel divize Veřejná správa bude mít na starost vybudování svého týmu a společně s partnery bude rozvíjet obchodní aktivity pro veřejný sektor, a to zejména v oblastech síťové a bezpečnostní infrastruktury.

Jaroslav Martinec přichází ze společnosti CGI, kde působil od roku 2016 jako Executive Business Manager. Předtím měl ve společnosti Telefónica O2 na starost klíčové zákazníky v oblasti silových resortů a zastřešoval projekt KIVS – Komunikační infrastruktura veřejné správy. Pracoval také ve společnosti Hewlett-Packard jako Account Delivery Manager pro Komerční banku, kde předchozích 14 let působil jako IT Manager.

Jaroslav Martinec je členem pracovní skupiny „Veřejné zakázky v ICT“ v ICT Unii. Ve volném čase se věnuje golfu, myslivosti, rybaření a je vášnivý kuchař.

O společnosti
Společnost VPGC byla založena v roce 2014 s cílem poskytovat obchodní poradenství a rozvíjet projekty globálních IT výrobců na lokálních trzích. V roce 2016 získala přímé zastoupení A10 Networks, a rozšířila tak podnikání o distribuci s přidanou hodnotou. Od roku 2017 se společnost zaměřuje na spolupráci s nejvýznamnějšími systémovými integrátory a postupně rozšiřuje portfolio o další výrobce z oblasti síťové infrastruktury a bezpečnosti.