Pavel Večerka je nový generální ředitel společnosti etampa – metra a.s. v Blansku

Blansko, 21. března 2019 – Výrobní společnost etampa-metra a.s.  oznámila, že jejím novým generálním ředitelem se stal Pavel Večerka (nar. 1963). Firma se sídlem v Blansku byla založena v roce 2015 se specializací na oblast zpracování plechů a povrchovou úpravu.

Ing. Pavel Večerka, MBA je absolvent elektrotechnické fakulty. Dříve působil jako výkonný ředitel společnosti Strojírny Prostějov, 15 let působil na různých pozicích ve společnosti Pramet Tools, výrobce obráběcích nástrojů, v oblasti prodeje a marketingu, jako generální ředitel poboček v Rusku a Německu. Hovoří plynně německy, anglicky a rusky.

Pavel Večerka je ženatý, má dvě dcery a žije v Mohelnici. Ve svém volném čase rád cestuje a věnuje se sportu. Mezi jeho oblíbené aktivity patří cyklistika a lyžování.

O společnosti etampa-metra

etampa-metra a.s., se sídlem v Blansku byla založena v květnu 2015. Jedná se o společný podnik švýcarské společnosti etampa AG, která vlastní většinový podíl ve výši 60 % a české investiční společnosti, která má mimo jiné ve svém portfoliu tradiční českou společnost Metra Blansko. Část společného podniku, stejně jako etampa AG, se zabývá přesným zpracováním plechů a dále se specializuje na výrobu plechových dílů a povrchovou úpravu. Společnost v současné době zaměstnává 110 zaměstnanců. Více na www.etampa-metra.com.