Android 9 nyní i na telefonech HONOR 8X

Společnost HONOR právě oznámila update operačního systému smartphonů HONOR 8X. Získávají tak Android 9. Nová verze operačního systému je dostupná od 18. března, aktualizace budou probíhat postupně, a to až do 11. dubna 2019.

Android 9 podporuje umělou inteligenci a uživatelům zajistí rychlejší a jednodušší používání telefonu. Google v Androidu 9 přináší řadu užitečných funkcí. Vylepšení se dostalo navigační liště, systém podporuje gesta a zároveň šetří baterii. Jednodušší používání telefonu zajišťuje rychlá podpora akcí, protože telefon predikuje další krok uživatele. Snadno spustí hudbu, zavolá konkrétnímu kontaktu, objedná Uber nebo vyhledá obchod v okolí.

HONOR 8X je vybavený špičkovou konfigurací, která zahrnuje 6,5″ bezrámečkový displej s vykrojením a umělou inteligencí vybavený duální fotoaparát 20 Mpx + 2 Mpx na zadní straně a 16 MPx selfie fotoaparát na přední straně128GB paměť lze pomocí microSD karty rozšířit až na 400 GB. Telefon pohání procesor Kirin 710 Octa Core.

Na začátku března dostal HONOR 8X nové ceny, a to pro obě varianty: 4+64 GB (6790 Kč) i 4+128 GB (7490 Kč) i všechna barevná provedení (Black, Blue, Red).