Panasonic bude spolupracovat s Ferrari na automobilových komunikačních řešeních

Společnost Panasonic Business oznámila partnerství se společností Ferrari electronic AG, díky kterému bude světoznámé automobilové značce poskytovat služby hardwarové a softwarové komunikace včetně nahrávání příchozích hovorů.

Panasonic bude pro předního německého výrobce Ferrari electronic AG zajišťovat kompatibilitu jejich systému záznamu s velkým množstvím analogových, digitálních, SIP a IP produktů Panasonic, které Ferrari používá.

Výsledkem spolupráce bude mimo jiné funkce nahrávání hovorů v reálném čase při hovorech VoIP, což znamená, že uživatelé mohou pohodlně zkontrolovat stav všech linek, naslouchat aktivním hovorům a manuálně zahájit nahrávání. Vestavěný „prohlížeč hovorů“ také umožňuje firmám vyhledávat, přehrávat, odesílat, archivovat a odstraňovat jednotlivé nahrávky. Proto je vhodný například i pro použití ve zdravotnictví, právních kancelářích a telekomunikacích.

Ve spolupráci se zařízeními Panasonic může tento software zajistit simultánní provoz zařízení pro běžné telefonní hovory společně se záznamovým zařízením přes VoIP, a to za použití stejné databáze a klientského serveru.

Systém Ferrari electronic je zejména vhodný pro integraci s unifikovaným komunikačním systémem Panasonic UC Pro, který je kompatibilní s telefonními systémy KX-NS a KX-NSX a umožňuje rychlou a snadnou komunikaci až s 2 500 linkami.

Partnerství také zajistí kompatibilitu zařízení Panasonic s komunikačním řešením a řešením pro zasílání zpráv. „Společnost Panasonic je vždy odhodlána splnit potřeby svých partnerů. Hledali jsme společnost, která potřebuje řešení pro in-call komunikaci a objevili jsme Ferrari electronic. Věříme, že spolu dokážeme vytvořit ještě lepší sadu komunikačních řešení pro různá odvětví,“ řekl Carlos Osuna, Category Owner ve společnosti Panasonic Business Europe.

Rolf Fiedler, technický ředitel Ferrari electronic AG, se také vyjádřil: „Těšíme se na tuto budoucí spolupráci, hlavně protože nám dává možnost zaměřit se na integraci řešení pro nahrávání hovorů, které pak určitě pomůže naším zákazníkům.“

Další informace o komunikačních řešeních společnosti Panasonic najdete na stránce: https://business.panasonic.cz/komunikacni-reseni/

O skupině Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU)

PSCEU je evropskou pobočkou Panasonic System Communications Company, globální B2B divize společnosti Panasonic. Cílem PSCEU je ulehčit práci profesionálům a pomáhat firmám zvyšovat jejich efektivitu a výkonnost. Pomáhá společnostem získávat, zpracovávat a přenášet všechny druhy informací, jako jsou hlasová, textová a obrazová data. S přibližně 350 zaměstnanci, se zkušenými experty, se schopnostmi řízení globálních projektů a s rozsáhlou evropskou partnerskou sítí nabízí PSCEU ezkonkurenční výhody na daném trhu.

Naším cílem je, aby spolu technologie neviditelně spolupracovaly a společnosti se tak mohly soustředit pouze na úspěch. Věříme, že by technologie měly především fungovat bez potíží. Podniky uspějí, pokud se budou moc zaměřit pouze na své zákazníky a všechny technologie jim budou nápomocny jako jeden celek. Proto jsme odhodláni vyvíjet produkty a řešení, které jsou tak samozřejmou součástí způsobu práce našich zákazníků, že jsou téměř neviditelné. Je to jako koňská síla v pozadí, která pohání obchodní úspěch.

Společnost PSCEU se zabývá šesti kategoriemi produktů:

  • Broadcast & ProAV vám umožňuje vyprávět příběh prostřednictvím vysoce kvalitních produktů a řešení, které zajišťují hladký provoz a vynikající poměr ceny a výkonu v rámci celé řady dálkově ovládaných kamer, přepínačů, studiových kamer a ENG P2HD. Řada filmových kamer modelů VariCam a EVA1 zvládá nahrávání ve 4K a HDR (High Dynamic Range). Díky tomu jsou ideálním řešením pro kino, televizi, dokumenty a živou produkci.
  • Communication Solutions nabízí nejlepší telefonní systémy, terminálová zařízení SIP a profesionální „síťové“ skenery, díky kterým se můžete soustředit na komunikaci, nikoli na připojení.

Computer Product Solutions poskytuje mobilním pracovníkům možnost pracovat kdekoli s řadou odolných notebooků Toughbook, podnikových tabletů Toughpad a elektronických systémů pro prodejní místa (EPOS). Společnost Panasonic byla v roce 2017 evropským lídrem a dosáhla tržního podílu 57 % v prodeji odolných notebooků

  • Industrial Medical Vision vyrábí aplikace pro různé segmenty včetně medicíny, biologických věd, ProAV nebo průmyslu. Produktové portfolio zahrnuje kompletní kamerové systémy a OEM kamerové systémy a vy tak můžete vidět to, co je lidskému oku téměř neviditelné.
  • Security Solutions staví na tradici poskytování záznamů CCTV v průkazné kvalitě. Zajišťuje nejvyšší kvalitu obrazu za všech podmínek díky využití vysoce spolehlivých kamer s pokročilou technologií a systémům pořizování obrazového záznamu. Můžete se tak cítit v bezpečí.
  • Visual System Solutions nabízí nejširší řadu profesionálních displejů a projektorů a umožňuje profesionálům v oblasti audia a videa svobodně tvořit. S tržním podílem 39 % je lídrem na evropském trhu projektorů s vysokým jasem (Futuresource > 5 klm FR17, 3. čtvrtletí, mimo 4K a digitálního kina).

O společnosti Panasonic

Panasonic Corporation je světovým lídrem ve vývoji a výrobě elektronických produktů a řešení pro zákazníky v oblasti spotřební elektroniky, technologií pro domácnost, automobilového průmyslu a B2B. Panasonic nyní provozuje 591 dceřiných společností a 88 přidružených společností po celém světě a generuje konsolidované čisté tržby ve výši 61,4 miliardy EUR za rok končící 31. března 2018. Se snahou vytvářet nové hodnoty prostřednictvím inovací napříč všemi divizemi, chce společnost vytvořit lepší život a lepší svět pro své zákazníky. Další informace o společnosti Panasonic najdete na adrese: http://www.panasonic.com/global