Roman Sysel v Boltu povýšil na regionálního manažera. Nově za Česko zodpovídá Jakub Dvořák

Roman Sysel se stal novým regionálním manažerem přepravní aplikace Bolt. Nyní bude mít na starosti region střední Evropy. Opouští pozici šéfa české pobočky, ve které ho vystřídá Jakub Dvořák. Ten bude zodpovědný za další rozvoj aplikace v České republice.

2019-03-21 15_19_43-Bolt (Taxify) - Rychlý a cenově dostupný odvoz

Před příchodem do Boltu působil Roman Sysel v poradenských firmách KPMG a PwC. Následně založil několik start-upů v oblasti nemovitostí a služeb s nimi spojených, mimo jiné společnosti Andulka, Nemoinspekt a kreativní agenturu pro tvorbu start-upů nula. V roce 2015 stál u vstupu Boltu, tehdy ještě Taxify, na český trh a od roku 2017 firmu vedl také na Slovensku.

“Na to, co jsme v Boltu na českém trhu za čtyři roky dokázali, jsem velmi hrdý. Začínal jsem sám oslovováním řidičů i cestujících na ulicích Prahy. Dnes máme v Praze 28členný tým a v Česku a na Slovensku nás používají stovky tisíc lidí. Firma se za tu dobu rozvinula neuvěřitelným způsobem, za což vděčím především svému skvělému týmu. Nyní nastal čas přijmout nové výzvy a věřím, že svými zkušenostmi napomůžu k upevňování pozice i dalšímu růstu Boltu v Evropě,” říká Roman Sysel, nový regionální manažer Boltu.

Jakub Dvořák, který doposud zastával funkci provozního manažera a měl na starosti operace společnosti v České republice, působí v Boltu od konce roku 2016. Za dobu svého působení postavil silný tým a výraznou měrou se podílel na úspěchu Boltu v ČR. Nyní se bude věnovat rozvoji aplikace na českém trhu.

S Jakubem spolupracuji již déle než 2 roky a jsem přesvědčený, že bude tím správným člověkem, který posune Bolt v Česku na další úroveň a udělá vše pro to, aby s našimi službami bylo spokojeno ještě více uživatelů,” dodává Roman Sysel.

O Boltu

Aplikace Bolt, dříve známá jako Taxify, je přední evropská přepravní platforma, která se snaží o to, aby doprava ve městě byla jednodušší, rychlejší a spolehlivější.

Byla založena v roce 2013 Markusem Villigem. Je jednou z nejrychleji rostoucích přepravních platforem v Evropě a Africe. Investovaly do ní firmy jako Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital a spoluzakladatel společnosti TransferWise Taavet Hinrikus.

Bolt má více než 25 milionů uživatelů ve více než 30 zemích po celém světě.

Více informací zjistíte na www.bolt.eu.