Galaxy Watch Active bodují u českých zákazníků a míří na pulty obchodů

Zákazníci si předobjednali o 20 % víc Galaxy Watch Active než loňského modelu Galaxy Watch.

Praha, 29. března 2019 – Nové chytré hodinky Galaxy Watch Active od Samsungu se dostávají na pulty obchodů a zaujaly české zákazníky. Model, který je svou velikostí předurčen spíše ženám, si předobjednalo o 20 % víc zákazníků než v případě loni uvedených hodinek Galaxy Watch. Největší zájem je tradičně o černou variantu (34 % předobjednávek), ale překvapila stříbrná barva, které se předobjednalo skoro stejné množství (31 %). Výrazně ženskou růžovo-zlatou barvu zvolila čtvrtina nakupujících a desetina pak dala přednost netradiční zelené. Od dnešního dne jsou Galaxy Watch Active již běžně k dostání v ČR ve značkových prodejnách Samsungu, prostřednictvím www.samsung.cz nebo u prodejců elektroniky.

„Hodinky Galaxy Watch Active jsou po naší mobilní vlajkové lodi Galaxy S10 letos už druhým produktem, který boří prodejní rekordy. Sázka na malé lehké hodinky určené ženám a mladší generaci se nám vyplatila. Je vidět, že takový model nám na trhu chyběl. Výsledky předobjednávek také potvrzují, že chytré hodinky nejsou jen doménou mužů,“ uvedl Tomáš Balík, ředitel mobilní divize společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak, a dodal: „Zájem navíc podpořil i atraktivní dárek k předobjednávce v podobě powerbanky s bezdrátovým nabíjením.“

Galaxy Watch Active: móda a sportovní styl

Pro vyznavače módních trendů, kteří chtějí žít každý den zdravěji, jsou hodinky Galaxy Watch Active stejně tak chytré jako krásné. Hodinky Galaxy Watch Active, které jsou nabité špičkovými funkcemi srovnatelnými s hodinkami Galaxy Watch, se dodávají ve sportovním provedení, které je tenké, lehké a všestranné a pomůže vám udržet si vyvážený životní styl. Atraktivní, minimalistický design umožňuje snadné ovládání. Vyberte si stylový ciferník a sportovní řemínek v barvě, která bude odpovídat vašemu jedinečnému stylu.

Každodenní pohoda není jen sledování fyzické zdatnosti. Galaxy Watch Active dokáže sledovat všechny důležité aspekty vašeho života. Díky funkcím pro sledování fyzických aktivit, spánku, stresu i zdraví se hodinky Galaxy Watch Active stávají osobním trenérem pro ty, kdo touží po zdravějším těle i duchu. Spojují v sobě to nejlepší z dědictví Galaxy se zdokonalenými funkcemi pro udržení tělesné a duševní pohody a kondice.

  • Každý den s klidem v duši: Zvládání stresu je nyní pomocí hodinek Galaxy Watch Active méně stresující. Udržujte stres pod kontrolou a budete na dobré cestě k dlouhodobému zdraví. Přímo z protistresového widgetu můžete začít s dechovými cvičeními, která vám vrátí potřebnou rovnováhu.
  • Snadné sledování tělesné kondice: Vyberte si aktivitu a začněte. Je to opravdu jednoduché. Hodinky Galaxy Watch Active vás sledují a automaticky detekují, zda běžíte, jedete na kole, veslujete, používáte eliptický trenažér nebo provádíte dynamický trénink. Manuálně si můžete vybrat sledování více než 39 aktivit, nastavit denní cíle a sledovat svůj pokrok.

Hodinky Galaxy Watch Active obohacují váš životní styl a díky bezproblémové integraci do ekosystému zařízení Galaxy umožňují propojení s dalšími zařízeními. Hodinky Galaxy Watch Active jsou kompatibilní s platformami Android a iOS a nabízejí trénink v reálném čase, sledování aktivit uvnitř i venku a obsahují oblíbené aplikace třetích stran – včetně aplikací Under Armour, Spotify a Strava. Prostřednictvím asistenta Bixby, který vám umožní volat nebo odesílat zprávy, můžete ovládat Galaxy Watch Active hlasem, aniž byste museli vzít telefon do ruky.

Galaxy Watch Active
Kategorie Vlastnosti produktu
Barva Stříbrná, černá, růžovo-zlatá, zelená
Maloobchodní doporučená cena

v ČR

6 499 Kč
Rozměry a hmotnost 40 mm, 39,5 × 39,5 × 10,5 mm, 25 g
Displej 1,1” (28 mm) 360 × 360 AMOLED, plnobarevný Always On Display

Corning® Gorilla® Glass 3

Řemínek 20 mm (vyměnitelný)
Baterie 230 mAh
Aplikační procesor Exynos 9110 dvoujádrový 1,15 GHz
OS Tizen-based Wearable OS 4.0
Paměť 768 MB RAM + 4 GB interní paměť
Konektivita Bluetooth®4.2, Wi-Fi b/g/n, NFC, A-GPS/Glonass
Senzory Akcelerometr, gyroskop, barometr, snímač tepové frekvence, snímač okolního osvětlení
Nabíjení Bezdrátové nabíjení dle standardu WPC
Odolnost 5 ATM + IP68 / MIL-STD-810G
Kompatibilita Samsung, jiná zařízení Android: Android 5.0 nebo vyšší, RAM více než 1,5 GB
iPhone: iPhone 5 a vyšší, iOS 9.0 nebo vyšší

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými transformačními myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení a digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů, polovodičů a LED displejů. Nejnovější informace najdete v Samsung Newsroom na adrese http://news.samsung.com.