Značka HONOR představila své nové strategické cíle

Praha, 9. dubna 2019 – Značka HONOR představila své globální cíle pro nadcházející období. Mezi ambiciózní záměry patří třeba čtvrté místo ve výrobě chytrých telefonů, další zvýšení investic do technologického vývoje nebo rozšíření distribučních kanálů.

HONOR si klade ambici stát se druhým největším výrobcem chytrých telefonů v Číně a čtvrtým na světě. Značka bude nadále navyšovat investice do technologického vývoje a inovací, rozšiřovat distribuční kanály v rámci maloobchodu. Vše s cílem pomoci vytvářet inteligentní, plně propojený svět.

Značka HONOR upevnila svoji vedoucí pozici i navzdory poklesu, kterému čelil průmysl chytrých telefonů v roce 2018. Podle IDC zaznamenal globální trh chytrých telefonů v prvních třech čtvrtletích roku 2018 meziroční pokles o 3,1 %. Značka HONOR na tuto skutečnost však reagovala 27,1% nárůstem objemu prodejů s tím, že meziroční nárůst přesáhl dokonce úctyhodných 170 %. Co se celosvětových prodejů online týče, umístila se značka HONOR na druhém místě s 29,4% podílem.

V letošním roce HONOR uvedl na trh řadu technologických inovací, které značce propůjčují nálepku průkopníka v oboru.

  • 3D TOF: HONOR View20 se pyšní speciálním 3D senzorem TOF (Time of Flight) v zadním fotoaparátu. Senzor zajišťuje hloubkové snímání foceného objektu, např. skeletu, dokáže zachytit pohyb v reálném čase nebo s ním lze hrát i speciální pohybem ovládané hry.
  • Bezrámečkový displej: HONOR View20 je osazen 6,4” displejem 2310 px x 1080 px s jemností 398 PPI. Bezrámečkový širokoúhlý displej má pouze průstřel pro přední fotoaparát o průměru 4,5 mm s mimořádným poměrem 91,8 % k tělu telefonu. Svojí úhlopříčkou 19,5:9 je také blízko poměru stran kino plátnům. Díky této skutečnosti telefon nabízí nesrovnatelný zážitek při sledování videí.
  • 5G: Značky HUAWEI i HONOR se aktivně zapojují do přechodu z 3G sítě na 4G a nyní i na 5G, přičemž HONOR uvede svůj první model s podporou 5G sítě ještě v tomto roce.

„Každý den vnímáme jako novou výzvu, přinést našim fanouškům skvělé hodnoty. Nepolevujeme,“ nechal se slyšet prezident společnosti HONOR, George Zhao.

O značce mobilních telefonů HONOR

HONOR je odvážná značka. Značka pro zákazníky, kteří se nebojí dělat věci jinak – proti zažitým konvencím. HONOR přišel na trh s úplně novým obchodním modelem navrženým pro moderního zákazníka. Zařízení HONOR spoluvytváří uživatelé v rámci modelu Consumer to Business. Značka vychází svým zákazníkům vstříc nejen designem konkrétních zařízení, ale také přímým distribučním modelem. Zákazník, který si zakoupí zařízení značky HONOR, nezíská jen mobilní telefon. Získá dlouhotrvající svazek se značkou odhodlanou přispět ke splnění všech jeho potřeb ve světě moderních komunikací. Více informací naleznete na www.hihonor.com nebo na našem Facebooku www.facebook.com/honorcz.