Mall.cz potřetí součástí MFF Karlovy Vary: postaví park, zapojí internetovou televizi a otevře hudební klub

Praha 16. dubna 2019 – Mall.cz pokračuje v podpoře Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, a navíc rozšiřuje svoje zapojení. Jako hlavní partner postaví Mall.cz Park určený všem návštěvníkům, kterým zprostředkuje i otevření populárního hudebního klubu Kaiser 54. Festivalovou tematiku navíc využije ve vlastní marketingové komunikaci a zábavný program bude přenášet prostřednictvím Mall.tv, aby umožnil zažít atmosféru i svým zákazníkům.

Hlavním symbolem účasti Mall.cz na MFF Karlovy Vary bude i letos dvoupatrový Mall.cz Park ve Smetanových sadech, kam loni zavítalo více než 50 tisíc lidí. Jeho pátečního slavnostního otevření se ujme přímo prezident festivalu Jiří Bartoška. „Držíme se konceptu, kterým chceme být mezi partnery těmi, kteří vytvářejí zázemí a zábavu pro rodiny s dětmi a přináší odpočinkovou zónu uprostřed festivalového dění. Proto si i letos dáváme záležet na opravdu rozmanitém programu, skvělém jídle a nově také speciálních aktivitách pro děti,” vysvětluje pojetí Mall.cz Parku Igor Matejov, CCO Mall Group. Tento koncept letos přilákal také magazín Forbes, který si Mall.cz Park vybral jako místo, kde bude pořádat debaty s osobnostmi nejen ze světa obchodu.  

Připravena je další více než třicítka aktérů, kteří se postarají o program. Mezi nimi jsou ověřené formáty Čtení tě mění, vaření s Veronikou Koko Šmehlíkovou nebo oblíbená soutěž Vyhraj to! s Tomášem Zástěrou. Podstatná část obsahové spolupráce je propojená s tvůrci internetové televize Mall.tv, kterou nákupní galerie představila během minulého ročníku festivalu. Využila k tomu 25 živých přenosů z Mall.cz Parku, které trvaly celkem 22,5 hodiny, oslovily přes 400 000 uživatelů na českém Facebooku a diváci sledováním videí strávili 150 000 minut. Letos bude Mall.tv navíc využívat i vlastní kino pod širým nebem přímo ve Smetanových sadech.

Nečekaným rozšířením aktivit Mall.cz v rámci MFF Karlovy Vary je podpora hudebního klubu Kaiser 54. V sobotu 29. června proběhne jeho znovuotevření se speciálním obsazením v čele s Vladimírem 518 a dalšími hosty, kteří budou postupně odtajněni. Úvodní koncert, na který bude možné zakoupit lístky v online předprodeji, má potenciál stát se jedním z taháků festivalového doprovodného programu a Mall.cz je jeho spolupořadatelem. Na slavnostní zahájení naváže v klubu Kaiser 54 další šestidenní program.

Mall.cz přenese festivalové dění i do prostředí své internetové nákupní galerie. „Pro zákazníky připravujeme řadu soutěží o skutečně hodnotné ceny. Vedle toho chceme využít dění v Mall.cz Parku jako obsah pro naše sociální sítě. Loňská čísla ukázala, že je mezi našimi uživateli více než žádaný,“ doplňuje Igor Matejov.

Nákupní galerie Mall.cz je vlajkovou lodí skupiny Mall Group, která je spoluvlastněná skupinou PPF, Danielem Křetínským s Patrikem Tkáčem a investiční skupinou Rockaway.