MMD uvádí interaktivní monitor Philips 222B9T s technologií SmoothTouch

Praha, 16. dubna 2019 – Společnost MMD uvádí na trh nový LCD monitor Philips 222B9T s úhlopříčkou 22″ a technologií SmoothTouch. Monitor je vybaven projektivní kapacitní dotekovou plochou s podporou až 10 současných dotyků, stylusem, odolností vůči prachu a vodě dle normy IP54, širokou nabídkou portů a konektorů a flexibilním stojanem pro snadnou manipulaci. Tento model je ideálním řešením pro nejrůznější aplikace prodejních kiosků, infomačních pultů a panelů. Uplatnění najde například v hotelových lobby, obchodech, restauracích nebo školách.

Interaktivita bez zábran

Nový dotekový Philips 222B9T nabízí, díky moderním technologiím, snadné a intuitivní ovládání. Například, SmoothTouch garantuje přirozenou odezvu 10dotekového projektivně kapacitního (PCAP) displeje. Tato technologie umožňuje psaní na monitoru všemi deseti prsty, sdílení obsahu se spolužáky nebo hraní více hráčů současně. Díky pokročilé odolnosti vůči vodě a prachu dle normy IP54 je toto zařízení vhodné i do náročného provozu v různých prostředích.

Vynikající obraz

Philips 222B9T nabízí Full HD rozlišení s poměrem stran 16:9 a díky technologii SmartContrast, která automaticky upravuje barevné podání a úroveň podsvícení, je obraz ostrý a barvy krásně živé. Navíc tato technologie umožňuje přepnout monitor do Economy módu, který výrazně snižuje spotřebu elektrické energie.

Komfort a konektivita

Nový model 222B9T byl navržen pro maximální pracovní komfort uživatele. Matný displej, technologie LowBlue Mode a FlickerFree nabízí optimální možnosti sledování. Philips SmartStand v „zetkovém“ designu umožňuje monitor zvedat a naklánět. Portová výbava je opravdu široká: VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB 3.1.

Philips 222B9T je dostupný od dubna 2019 za koncovou cenu 6 889Kč (269 euro).

Více informací o monitorech Philips https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

O společnosti MMD

Společnost MMD byla založená roku 2009 na základě licenční smlouvy mezi společnostmi Philips a TPV. Společnost MMD je 100% ve vlastnictví koncernu TPV. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů Philips na světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů
s nabídkou inovativních produktů. MMD je společnost s mezinárodní působností, její hlavní sídlo je na Tchaj-wanu. Centrála pro střední a východní Evropu sídlí v Praze. Prostřednictvím sítě místních prodejců a distributorů MMD spolupracuje se všemi hlavními IT distributory a prodejci výpočetní techniky. Designová a vývojová centra společnosti sídlí také na Tchaj-wanu. www.mmd-p.com