Bisnode s ČIANEWS propojují analytické informace a dynamické zprávy

Bisnode, evropský lídr v oblasti analýz a informací o podnikání, a ČESKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA (ČIANEWS), dlouholetý poskytovatel ekonomického zpravodajství a oborových přehledů pro vrcholový management firem, vzájemně obohatily své produkty a služby. Využitím nových řešení zákazníci získají účinný nástroj pro rychlé a přehledné vyhledávání nových podnikatelských příležitostí, stejně jako nástroj pro včasnou detekci rizikových faktorů.

Čtenáři ekonomického zpravodajství ČIANEWS mají díky spolupráci s Bisnode nově k dispozici základní informace o všech firmách, které byly ve zprávě zmíněny. Naopak klienti Bisnode získali indikátor přítomnosti nových zpráv přímo v přehledu základních informací o firmě.   

„Ve spojení analytických informací Bisnode a dynamických zpráv ČIANEWS vidíme velký potenciál, protože firmy se dnes rozhodují rychle a chtějí okamžitě využít každé nové příležitosti nebo revidovat riziko. K tomu potřebují skutečně komplexní, relevantní, a rychlé informace,“ vysvětluje obchodní ředitel Bisnode Zdeněk Honek. „Jen faktické a věcné zprávy bez duplikací či nerelevantních článků mohou efektivně identifikovat další příležitosti nebo předcházet riziku a současně šetřit cenný čas manažerům, obchodníkům či analytikům,“ dodal k tomu Radim Duchek, výkonný ředitel ČIANEWS.