Prague PET LOVERS – Charitativní udržitelná kolekce pro domácí mazlíčky

I před odletem na dovolenou můžete pomoci dobré věci

Společnost Lagardere Travel Retail zaměřující se na provoz maloobchodních konceptů převážně v dopravních zónách představuje prodejny s názvem We are FOOD LOVERS na Letišti Václava Havla Praha. Speciální koncept šitý na míru nabízí široký výběr regionálních kvalitních produktů povětšinou od českých dodavatelů a nyní také charitativní udržitelnou kolekci pro domácí mazlíčky s názvem Prague PET LOVERS.

V letištních prodejnách We are FOOD LOVERS myslí nejen na milovníky dobrého jídla, ale také na majitelé domácích mazlíčků. A tak vznikla speciální kolekce Prague PET LOVERS, která zahrnuje hračky ve tvaru kosti, šátky a motýlky na krk v národních barvách.

Kostičky jsou vyrobeny ze starých džínů, které věnovali zaměstnanci společnosti Lagardere Travel Retail v rámci podpory recyklace a udržitelného životního stylu. Z každého prodaného kusu hračky jde navíc částka 25 Kč/1€ na psí útulek DOGPOINT.

„Cílem bylo vytvořit a přinést něco nového, co standardně na letištích nenajdete a zároveň s přidanou hodnotou v podobě podpoření dobré věci. Doufám, že se značce Prague PET LOVERS bude dařit, a tak budeme mít možnost brzy rozšířit produktové portfolio například o psí delikatesy,“ říká Ivana Holubová, Marketing & Product Manager, Lagardere Travel Retail.

Na Letišti Václava Havla Praha najdete dvě provozovny We are FOOD LOVERS, kde se dá zakoupit kolekce Prague PET LOVERS, a to na Terminálu 1 mezi prstem A a B a Terminálu 2, prst D za pasovou kontrolou.

Sledujte novinky na Instagramu @wearefoodlovers_prague .

#petlovers #welovepets #doglovers #doggie #foodloversprague

 O společnosti Lagardere Travel Retail:

Lagardere Travel Retail, a.s. je předním světovým provozovatelem maloobchodních konceptů v dopravních zónách nejen v České republice. Působí ve 35 zemích světa, v České republice provozují více než 320 provozoven ve 170 městech, 3 letištích, 150 nádraží & stanic metra, 35 office & nákupních center.