Pět vychytávek do kanceláře

Spoustu z nás tráví denně mnoho času v kanceláři, někdy i více než bychom sami chtěli. Cítit se většinu času při práci příjemně, by tedy mělo být prioritou. Běžné vybavení kanceláře nemusí být jen počítač a tiskárna, kancelář může být hravá, nápaditá, elegantní, ale i praktická a výkonná. Představujeme vám proto několik vychytávek, které oslní nejen vás, ale i vaše klienty, kteří vás přijdou navštívit.

 

  • Bezdrátová nabíjecí podložka ADATA CW0100 pro váš chytrý telefon

 

Bezdrátovou nabíjecí podložku ADATA CW0100 pro váš telefon oceníte nejen vy, ale také váš stůl, který nebude zavalen dalším kabelem. Dny připojování a odpojování neskladných napájecích kabelů jsou u konce. Pro nabíjení stačí telefon položit na podložku a je to! Díky rychlému nabíjení až 10W bude váš telefon navíc nabitý za chvilku. Bezdrátová nabíjecí podložka je dostupná v bílé a černé barvě.

 

  • Externí SSD disk SE730H

 

Elegantní a malý SSD disk SE730H ocení každý, kdo má rád hezký design. Potřebná data budete mít vždy u sebe, ať už v kanceláři, při pracovních schůzkách, či na služebních cestách. SSD Disk SE730H je kompatibilní s operačními systémy Windows, Mac OS, Android a s novým iPadem Pro s konektorem USB-C. Dostupný je s úložnou kapacitou 256GB, 512GB a 1TB. Připojuje se kabelem USB-C (10 GB/s) a přináší rychlost čtení/zápisu 500 MB/s. Vzhledem k jeho lehkosti a odolnosti proti nárazům, prachu a vodě, je to skvělý pomocník zejména na cestách.

 

  • Designový Wifi systém

 

Nejdůležitější součástí vybavení kanceláře je internet. Stabilní a kvalitní připojení je v dnešní době pro práci prakticky neodmyslitelné. Nejjednodušší cesta jak zajistit v celé kanceláři pokrytí internetem je designový wifi systém TP-LINK DECO M5. Z rychlého a stabilního připojení mohou těžit všechna zařízení na ploše až 510 m2 (při použití tří jednotek) anebo 350 m2 (dvě jednotky). Nastavení systému je velmi jednoduché a intuitivní, k síti pak můžete připojit až 100 zařízení. Instalace celého systému TP-LINK Deco M5 probíhá přes jednoduchou mobilní aplikaci. Ze svého telefonu tak budete mít vše nastavené a plně funkční během několika minut. Všechna zařízení v kancelářské síti chrání integrovaný antivirus.

 

  • Nabíjecí stanice ADATA

 

Nedostatek USB portů a napájecích zásuvek vám pomůže vyřešit  nabíjecí stanice ADATA s 5 porty USB, včetně rozhraní USB-A s technologií Quick Charge 3.0 a USB-C. Napájecí stanice vám nabídne nejen rychlé nabíjení, ale dokáže inteligentně detekovat připojená zařízení a pro každé z nich upravit vhodný proudový výstup. Navíc disponuje protiskluzovou úpravou, bezpečnostními mechanismy proti přehřátí, zkratu, vstupnímu přepětí, výstupnímu nadproudu a přebíjení.

 

  • Datový kabel micro USB

 

Hravý barevný propojovací USB kabel ADATA pro přenášení dat z mobilního zařízení do počítače nebo k nabíjení telefonu a tabletu disponuje jedinečným oboustranným konektorem USB. Je odolný díky opletení a v jedné ze sedmi různých barev se určitě stane vaším nepostradatelným pomocníkem.