ARMATURY Group potřetí volí IFS Applications

Společnost InfoConsulting Czech, která je předním partnerem dodavatele podnikového softwaru IFS pro trhy ve střední Evropě, uzavřela smlouvu na implementaci nejaktuálnější verze IFS Applications 10 s globálně úspěšným českým výrobcem armatur ARMATURY Group. Společnost specializující se na vývoj, výrobu, prodej a servis armatur tak podporuje svůj dosavadní růst, modernizaci procesů a investice do moderních technologií.

Společnost ARMATURY Group založená v roce 2000 zajišťuje vývoj, výrobu, prodej a servis průmyslových armatur a dodávky potrubí a příslušenství. Ve spolupráci se strategickými partnery nabízí řešení výstavby a rekonstrukce technologických celků pro odběratele na celém světě. V posledních letech se jim vyplatily investice především do nových technologií svařování a CNC obráběcích strojů, rozšířili ale také výrobu hutních armatur, kulových kohoutů a vysokotlakých armatur. Investovat do technologických novinek hodlají i nadále. Postupně posilují pozici na zahraničních trzích – společnost vyváží už do více než sedmdesáti zemí po celém světě a podíl exportu na celkových tržbách neustále roste.

Společnost ARMATURY Group používá IFS Applications od roku 2006 a již prošla jedním upgradem v roce 2010. Hlavním důvodem a cílem upgradu je modernizace informačního systému nasazením celosvětově nejaktuálnější verze IFS Applications, která patří mezi naprostou špičku ve svém oboru. „Významnou roli sehrála i možnost využití nových funkcí, zejména v oblasti plánování a řízení výroby a možnosti nasazení zcela nového progresivního uživatelského rozhraní,“ popisuje Petr Groh, výkonný ředitel společnosti ARMATURY Group.

„Díky velkému rozšíření standardních funkčností můžeme v rámci nové implementace vynechat téměř 80 % dosud nezbytných zákaznických úprav,“ vysvětluje Jakub Peitz, ředitel realizace společnosti InfoConsulting Czech.

„Jsme hrdí na to, že si náš dlouholetý zákazník ARMATURY Group opět zvolil IFS Applications a můžeme mu tak nabídnout ten nejmodernější ERP software. Pevně věřím, že prostřednictvím řešení od IFS, implementovaného zkušeným týmem konzultantů ze společnosti InfoConsulting, podpoříme úspěšný růst společnosti ARMATURY Group,“ reaguje Jozef Kováčik, ředitel společnosti InfoConsulting Czech.

O společnosti InfoConsulting Czech

InfoConsulting Czech poskytuje komplexní dodávky špičkového švédského ERP systému IFS Applications. Od implementace systému přes jeho špičkovou podporu až po kontinuální rozvoj podle potřeb zákazníka. Společnost vznikla v roce 2000 jako přímé zastoupení IFS v České republice pod názvem IFS Czech. Od roku 2019 působí na trhu jako hlavní partner společnosti IFS v České republice pod názvem InfoConsulting Czech. Do skupiny InfoConsulting spadá také polská, slovenská a maďarská pobočka. Společnost InfoConsulting si zakládá na své schopnosti růst a rozšiřovat se v souladu s vývojem požadavků svých zákazníků. Její zkušenosti, pokročilé znalosti informačních technologií a hluboké porozumění současnému komplexnímu trhu podnikových aplikací zajišťují, že je lídrem na trhu v oblasti podnikových analýz, návrhu řešení a implementace.