Bezdrátová sluchátka Panasonic v módním stylu athleisure a pěti barvách na našem trhu

 

  • Elegantní štíhlé provedení a výrazné barvy
  • Zvýraznění basů XBS a originální akustické ladění
  • Skládací provedení a výdrž na baterie až 24 hodin

 

Praha, 24. dubna 2019 – Panasonic uvedl na náš trh nová Bluetooth sluchátka HF410B v populárním stylu athleisure, který kombinuje moderní městskou módu se sportovním stylem a vyznačuje se pohodlím a univerzálností použití. Designově výrazná sluchátka přes uši jsou k dispozici v pěti barevných variantách: černé, modré, červené, zelené a bílé.

Jejich velkou předností je výdrž na baterie – na jedno plné nabití dokáží totiž přehrávat hudbu až 24 hodin. Odlehčené skládací provedení (jejich celková hmotnost je pouhých 130 g) skrývá neodymové membrány o průměru 30 mm. Basy zdůrazňuje systém XBS (Extra Bass System) spolu s filtrem s funkcí Acoustic Bass Control a speciálním akustickým laděním. Výsledkem je hutný zvuk s důraznými basy, čistými vokály a minimálním zkreslením.

Skládací konstrukce s otočným kloubem umožňuje jejich snadné uložení do jakékoli kabelky či tašky a funkce Voice Assistant Activation usnadňuje využití při hands-free telefonování.

Nová sluchátka Panasonic HF410B přes uši jsou na našem trhu k dostání za doporučenou koncovou cenu 1 289 Kč.

Podrobné technické parametry naleznete zde:
Panasonic RP-HF410B: https://www.panasonic.com/cz/consumer/sluchatka/na-usi/rp-hf410b.html

O společnosti Panasonic

Panasonic Corporation je celosvětovým lídrem v rozvoji elektronických technologií a řešení pro zákazníky v odvětví spotřební elektroniky, bydlení, automobilovém průmyslu a podnikových řešeních. V roce 2018 slaví společnost sté výročí založení, od té doby roste v globálním měřítku. V současnosti má po celém světě 591 dceřiných společností a 88 přidružených společností, které za finanční rok končící 31. březnem 2018 zaznamenaly konsolidované čisté tržby ve výši 61,4 miliard Euro. Hlavním cílem Panasonic Corporation je vytvářet nové hodnoty prostřednictvím inovací v různých oborech a využívání svých technologií k zajištění lepšího života a lepšího světa pro své zákazníky. Chcete-li se o skupině Panasonic dozvědět více, navštivte http://www.panasonic.com/global.