Pilotovat uGo Zephir 2.0 hravě zvládne i malé dítě

24. 4. 2019 – uGo Zephir 2.0 je malý dron určený pro piloty začátečníky a méně náročné uživatele, kteří očekávají zábavu s plně funkčním zařízením a s praktickými funkcemi, které napomůžou zvyšovat pilotní dovednosti. Dron má několik užitečných funkcí, mezi které patří: automatické udržování letové hladiny nebo automatický vzlet a přistání. Tyto funkce pomůžou ovládat dron i méně zkušeným pilotům.


Díky svým malým rozměrům a chráničům vrtulí je uGo Zephir 2.0 vhodný pro létání nejen venku, ale i v uzavřeném prostoru nebo dokonce v menší místnosti. Na otevřeném prostranství je jeho dolet do 50 metrů. Zephir 2.0 umí několik různých akrobatických triků, jako je například překlápění nebo rotace o 360 stupňů.

Dron uGo Zephir 2.0 je připraven vystartovat ihned po rozbalení, vyžaduje pouze připojení baterie. Tento model je vybaven dobíjecí baterií 240 mAh, která zajistí až 10 minut letu. Baterii je možné dobíjet pomocí přibaleného USB kabelu. V balení je také ergonomický ovladač ve tvaru gamepadu. Je napájen třemi bateriemi AAA (nejsou součástí balení). Dron Zephir 2.0 je vybaven několika funkcemi, které usnadňují ovládání. Patří sem: automatické udržování letové hladiny, automatický vzlet a přistání, automatický návrat ve směru startovní pozice, obrácený režim nebo 3 rychlostní režimy. Dron má navíc další užitečné funkce, jako je akrobatické překlápění a rotace o 360° nebo nouzové vypnutí motorů. Dron uGo Zephir 2.0 poskytuje úžasný zážitek při provádění leteckých akrobacií a přibližuje pilotům základní pojmy z fyziky a létání ve vzdušném prostoru.

Specifikace:
Velikost: 7,5 × 7 × 2,6 cm
Doba letu: 7 – 10 minut
Napájení: dobíjecí baterie 240 mAh (Doba nabíjení: 30 – 45 min)
Dosah: 30 – 50 m
Kamera: Ne
Gyroskop: 6osý
Frekvence: 2,4 GHz
Napájení ovladače: 3 × AAA (nejsou součástí balení).

Dostupnost a cena
Dron uGo Zephir 2.0 je dostupný prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců. Doporučená koncová cena je 649 Kč včetně DPH.

Více na: http://ugo-europe.com/product/drone-ugo-zephir-2-0

—————————————————————

Značka uGo  nabízí produkty, které jsou navrženy a vyrobeny na míru každodenním aktivitám moderního života. Od jednoduchých řešení napomáhajících komunikaci, přes periferie počítačů pro kancelářské použití a produkty pro aktivní životní styl i zábavu až po mobilní technologie. Produkty se značkou uGo jsou rozděleny do jednotlivých kategorií podle segmentu použití.