Chuck Taylor All Star Boardies – letní hudební festivaly + Chucky = VSL

Značka Converse představuje novou kolekci Chucků, která je 100% match s nadcházející sezónou letních festivalů. Tam, kde je hudba, jsou i kultovní plátěnky, ať už na pódiu nebo pod ním, protože spojení Converse klasiky všech klasik s muzikou funguje skvěle po dekády.

Ikonická silueta Chuck Taylor k hudbě zkrátka patří, a proto značka na léto přichází s novou kolekcí Chuck Taylor All Star Boardies. Modely se zahalily do výrazných barev s kontrastními bloky ze strany plátěnky, které jsou inspirované Venice Beach. Nádech pláže přináší i kulaté tkaničky, které jsou jakoby posypané pískem.

Kolekce myslí i na celodenní tancování na koncertech, proto jsou modely opatřené OrthoLite stélkou, která se stará o komfort. Chuck Taylor All Star Boardies jsou dostupné v nzkém i vysokém provedení a široké škále pestrých barev.

Kolekce Chuck Taylor All Star Boardies je k dostání u vybraných prodejců.

Více o aktuálních kolekcích Converse – http://www.conversecz.com.

Sledujte novinky Converse také na FACEBOOKU a INSTAGRAMU.

O CONVERSE:

V některých ohledech nás znáš. Converse vyrábí Chuck Taylor All Star a One Star tenisky už po více než jedno století a nyní pracuje na vytvoření nové streetové klasiky. To, co nosíš je inspirováno sportem, ulicí a kulturou, Converse to sleduje a redefinuje s tebou. Když obouváš Converse, vytváříš autentický pouliční styl, a to jednoduše tím, že jsi sám sebou. Nezáleží na tom, zda má Chucky na sobě sedmdesátiletá basketbalová legenda na obrázku v knize nebo jsou k vidění na tobě na ulici, Chucky byly vždy “na pohodu” …protože je nosíš právě ty. Nevíme, jakou cestou se vydáš, ale jedno je jisté, že Converse vezmeš na tu cestu s tebou.