One Star Sunbaked – Klasika vyšisovaná od sluníčka

Od dob uvedení One Star modelu na basketbalové hřiště uběhla pěkná řádka let, za kterou se tyto výjimečně pohodlné tenisky etablovaly mezi streetovou klasiku.

Nová unisexová kolekce One Star Sunbaked si pohrává s efektem vyšisování od sluníčka. Světlé barvy navozují hravou letní náladu. Gumová podrážka pak počítá s aprílovým počasím a OrthoLite stélka s dlouhými letními procházkami.

Ani na těchto svěžích modelech nechybí ikonická kontrastní hvězda, která se stala rozpoznávacím znamením One Starů již v roce 1974.

Kolekce Converse One Star Sunbaked je k dostání v Converse obchodě v Centru Chodov a u vybraných prodejců.

Více o aktuálních kolekcích Converse – http://www.conversecz.com.

Sledujte novinky Converse také na FACEBOOKU a INSTAGRAMU.

O CONVERSE:

V některých ohledech nás znáš. Converse vyrábí Chuck Taylor All Star a One Star tenisky už po více než jedno století a nyní pracuje na vytvoření nové streetové klasiky. To, co nosíš je inspirováno sportem, ulicí a kulturou, Converse to sleduje a redefinuje s tebou. Když obouváš Converse, vytváříš autentický pouliční styl, a to jednoduše tím, že jsi sám sebou. Nezáleží na tom, zda má Chucky na sobě sedmdesátiletá basketbalová legenda na obrázku v knize nebo jsou k vidění na tobě na ulici, Chucky byly vždy “na pohodu” …protože je nosíš právě ty. Nevíme, jakou cestou se vydáš, ale jedno je jisté, že Converse vezmeš na tu cestu s tebou.