Studená válka znovu ožívá v Arma 3 Global Mobilization – prvním oficiálním DLC obsahu vytvořeném komunitou

Praha, 30. dubna 2019 – České herní studio Bohemia Interactive a tým tvůrců Vertexmacht vydávají první Arma 3 Creator DLC s názvem Global Mobilization – Cold War Germany. Jde o první z řady obsahových rozšíření pro Arma 3 od komunitních týmů, které Bohemia Interactive pomáhá vydávat. Global Mobilization blíže přestavuje tento trailer.

Global Mobilization – Cold War Germany se odehrává v osmdesátých letech 20. století v severním Německu. Vedle nového terénu nabízí DLC spoustu nových vozidel, zbraní, vybavení a uniforem. Samozřejmě nechybí příběhová singleplayer kampaň a sestava multiplayerových scénářů od tvůrců z dvoučlenného týmu Vertexmacht, kteří mají na kontě vývoj profesionálních her, službu v armádě, ale hlavně dlouhodobé členství v celosvětové Arma komunitě.

Hlavní prvky Global Mobilization – Cold War Germany DLC:

  • 419 km2 “Weferlingen” terén.
  • Možnost hrát za západní a východní Německo.
  • 42 vozidel a jejich variant.
  • 21 zbraní a jejich variant.
  • Singleplayer kampaň o 10 misích.
  • 17 multiplayerových scénářů.

Podrobnější informace o Global Mobilization najdete na Steamu nebo Bohemia Store, kde je DLC k dispozici za 19.99 EUR / 22.99 USD / 16.99 GBP (s desetiprocentní slevou první týden po vydání).

Creator DLC program dává příležitost nezávislým tvůrcům

Bohemia Interactive chce prostřednictvím DLC jako je Global Mobilization nabídnout hráčům Arma 3 nový původní obsah, který prodlouží životnost celé hry a zároveň tím nabízí tvůrcům z komunity možnost realizovat své tvůrčí představy. Další informace o Creator DLC programu naleznete na Arma 3 blog postu nebo dedikované stránce, která obsahuje odpovědi na většinu často kladených otázek ohledně této nové inciativy.

Slevové akce na původní hru i DLC

Společně s vydáním Global Mobilization se Bohemia Interactive rozhodla snížit cenu základní hry Arma 3 a dříve vydaných DLC. Arma 3 je od teď dostupná za cenu 27.99 EUR / 29.99 USD / 23.99 GBP (dříve 34.99 EUR / 39.99 USD / 29.99 GBP), zatímco Arma 3 DLC krom Karts a Tac-Ops jsou k mání za 8.99 EUR / 9.99 USD / 7.49 GBP. Na základně úpravy cen jednotlivých DLC došlo i k úpravě cen všech Arma 3 bundlů.

Aby vám neunikly informace o Arma 3, sledujte hru na Facebooku, Twitteru, YouTube a Steamu.

O studiu Bohemia Interactive

Studio Bohemia Interactive bylo založeno v Praze roku 1999. Jedná se o nezávislé herní vývojářské studio, které je převážně známé díky oceňované sérii Arma. Ta započala svou existenci už v roce 2001 se hrou Arma: Cold War Assault, která se stala prodejní jedničkou na PC po celém světě a získala mnoho mezinárodních ocenění. V úspěšné sérii dále přišly hry Arma 1, Arma 2, samostatný datadisk Operace Arrowhead a trojice DLC, které sérii dále rozšířily. Nejnovější přídavek v podobě hry Arma 3 stál na počátku Early Access éry herního vývoje a byl úspěšně vydán v roce 2013, následován velkým množstvím updatů, DLC a rozšířením Arma 3 Apex.

Bohemia Interactive zamiřte na webové stránky www.bistudio.com.