Agentura Story TLRS spouští vlastní videoprodukci

7.5. 2019 – S rostoucími požadavky na stále více pohyblivého obsahu se v digitální agentuře Story TLRS zrodila myšlenka osamostatnit in-house produkci. Tak vznikl projekt Více než video s vlastním produkčním zázemím – v čele s Šimonem Vodrážkou, zakládajícím členem agentury.

„V názvu jsme záměrně využili nejznámější reklamní klišé. Chceme tím ukázat, že se nebereme zase tak vážně, ale taky to, že opravdu umíme víc než video,“ vysvětluje Šimon Vodrážka, který odnož Více než video povede.

Ta bude produkovat videa na sociální sítě nebo do televize. Hlavně se ale zaměří na koncepty a komunikační strategie postavené na video, foto a motion obsahu. Pro klienty to znamená, že kromě videa nebo fotek získají i servis digitální agentury Story TLRS, ze které tým pochází.

„S rostoucím množstvím tvořeného obsahu pro značky jako Henkel nebo Becherovka nám začalo dávat smysl mít vlastní foto a video produkci. Tým na tvorbu obsahu začal růst a logickým krokem proto byla jeho specializace s vlastním vedením. K tomu jsme si vybavili vlastní ateliér a střižnu, abychom měli všechno po ruce, “ dodává Vodrážka.

Produkce Více než video má už za sebou práci pro značky, jako jsou Nestlé, Pernod Ricard, Aufeer Design, Fakturoid, Henkel, ČSOB nebo Reebok. A co má před sebou? „Chceme postupně růst, rozšiřovat tým i portfolio režisérů, se kterými budeme spolupracovat, a podílet se na ještě větších projektech, kde budeme tvořit více než video,“ uzavírá Vodrážka.

Více než video je víc než video-produkce. Tým pod vedením Šimona Vodrážky původně pracoval v agentuře Story TLRS, teď se osamostatnil a nabízí klasické služby, jako natáčení a focení, ale i koncepty, jak s obsahem dále pracovat. Za sebou už má práci pro Reebok, Becherovku, ČSOB a další.

Story TLRS je pražská full-service digitální agentura, kterou v roce 2015 založili Piero Šesták, Šimon Vodrážka a Jakub Novák. Nabízí správu sociálních sítí, digitální kampaně, branding, kreativu, audiovizuální produkci, web a product development. Mezi její klienty patří Unilever, Škoda Auto, Nestlé, Sazka a další.