Jana Vávrová je novou projektovou manažerkou agentury Grafton

Novou projektovou manažerkou personální agentury Grafton Recruitment se stala Jana Vávrová. Jejím úkolem bude podpora klientů v oblasti optimalizace jejich HR procesů a stabilizace týmů.

Jana Vávrová (45) nastupuje do agentury Grafton Recruitment s mnohaletými zkušenostmi s personálním poradenstvím a vzděláváním. Podílela se na sestavování rozvojových plánů, systémů hodnocení a revizích personálních systémů v prostředí firemních klientů i neziskové sféry. Působila i jako lektorka a organizátorka vzdělávacích aktivit v České republice, na Slovensku a v Rakousku.

Ve své nové pozici se bude věnovat zejména projektům zaměřeným na podporu personálních procesů ve firmách. S pomocí moderních nástrojů pomůže klientům optimalizovat vybrané HR procesy, čímž přispěje ke stabilizaci jejich lidských zdrojů a naplnění strategických a obchodních cílů.

Mezi její koníčky patří volejbal, četba a přátelé. Má ráda dobrou kávu a také pěstuje bylinky.

O Grafton Recruitment Czech Republic

Grafton Recruitment, s.r.o. byla založena v roce 1994 a v současné době je zastoupena 14 pobočkami po celé ČR: v Praze, Brně, Jihlavě, Ostravě, Ústí nad Labem, Českých Budějovicích, Plzni, Zlíně, Liberci, Olomouci, Hradci Králové a Kolíně. Grafton Recruitment nabízí efektivní řešení v otázkách náboru, ať už se jedná o jednorázové vyhledání zaměstnance nebo velkoobjemové nábory pro soukromý i veřejný sektor. Specializuje se dále na agenturní zaměstnávání formou dočasného přidělování. Připravuje také na míru řešení outsourcingu nebo kompletní zajištění servisu náboru řízením celého procesu jako hlavní dodavatel.
Patří rovněž mezi přední poskytovatele outplacementových služeb a poradenství nebo výběru zaměstnanců pomocí assessment center, speciálních testů a dodatečně nabízí poradenský servis v oblasti lidských zdrojů.

Grafton Recruitment je součástí Gi Group. Více informací na www.grafton.cz.