Květnová nabídka od Samsungu – k nákupu Galaxy S10e dostanete zdarma Galaxy Buds

Praha, 13. května 2019 – Od pondělí 13. května mohou zákazníci získat k nákupu nového smartphonu Galaxy S10e zdarma jako dárek sluchátka Galaxy Buds v hodnotě 3 999 Kč. Tuto výhodnou nabídku mohou zákazníci využít do 31. května nebo do vyčerpání zásob.

Speciální nabídka je omezena počtem kusů a pro získání sluchátek je potřeba provést registraci na webu samsung-bonus.eu. Po schválení platné registrace a vložení čitelné kopie účtenky a fotografie IMEI čísla budou zákazníkovi sluchátka Galaxy Buds zaslána poštou. Nabídka platí pro jakoukoliv barevnou variantu Galaxy S10e – bílou, zelenou, černou i netradiční žlutou. Nabídka platí pouze u vybraných partnerů, které zákazníci naleznou na zmíněném webu.

Galaxy Buds: lifestylový společník do vašeho ucha

Galaxy Buds jsou špičková bezdrátová sluchátka určená pro ty, kdo požadují bezproblémové připojení za všech okolností. Díky skutečně pohodlnému tvaru, snadnému ovládání, čistému a chytrému zvuku a kompaktní velikosti jsou každodenním lifestylovým společníkem ve vašem uchu.

Sluchátka Galaxy Buds nabízejí špičkovou kvalitu poslechu, o niž se stará zvuková technologie společnosti AKG. Funkce Enhanced Ambient Sound vám umožní zřetelně slyšet, co se děje okolo vás, i když máte sluchátka zrovna v uších, takže neztratíte sluchový kontakt s okolím, ani když telefonujete nebo posloucháte svoji oblíbenou hudbu. Tvrzení o špičkové kvalitě platí i o kvalitě záznamu vašeho hlasu. Adaptivní duální mikrofon sestává z jednoho vestavěného mikrofonu a jednoho vnějšího mikrofonu v každém ze sluchátek, takže sluchátka dokážou zachytit váš hlas jasně a zřetelně v hlučném i tichém prostředí.

Galaxy Buds s vámi zvládnou celý den a vydrží streamovat přes Bluetooth až šest hodin, nebo s nimi zvládnete až pět hodin telefonních hovorů. Jejich kompaktní pouzdro je navíc dokáže nabít na dalších až sedm hodin a 15 minut rychlého nabíjení dokáže prodloužit výdrž Galaxy Buds až o 1,7 hodiny. Díky bezdrátovému nabíjení a možnosti sdílet energii s jiným zařízením můžete sluchátkům dodat potřebnou energii i během jejich používání přímo z nejnovějšího telefonu Galaxy S10.

Více informací o akci se dozvíte na samsung-bonus.eu.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými transformačními myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení a digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů, polovodičů a LED displejů. Nejnovější informace najdete v Samsung Newsroom na adrese http://news.samsung.com.