Spolehlivé notebooky ThinkPad™ postavené na nových AMD® technologiích

Praha – 13. květen, 2019 – Lenovo představilo nejnovější přírůstky do portfolia spolehlivých notebooků ThinkPad: T495, T495s a X395. Tyto nové notebooky s Windows® 10, až 2. generací procesorů AMD Ryzen 7 PRO Mobile a grafickými kartami Radeon™ Vega, se řadí mezi lehké a mobilní stroje legendární série. Oproti starší generaci mají až o 4 hodiny delší výdrž baterie a o 18 % vyšší výkon. Bezpečnost, design a kvalitní zpracování samozřejmě nebyly opomenuty.

S vývojem pracovního prostředí uživatelé poptávají chytřejší a bezpečnější zařízení, která poskytují funkce a výhody, díky kterým je notebook středobodem každodenního života. Na základě ThinkPad Mil-Spec testování, nově s G-force crash testem4, Lenovo tyto nové notebooky opravdu prověřilo.  Jsou dostatečně odolné a výkonné, a disponují přizpůsobivými, postranními dokovacími porty pro lepší zapojení, stabilitu a delší odolnost.

Zažijte jasnější a ostřejší kvalitu obrazu, přičemž nemusíte obětovat výdrž baterie1, odolnost nebo celkový vzhled. Displej o velikosti 14“ s Full HD rozlišením a jasem 400 nitů ulehčuje čtení v tmavém prostředí, a to i při nižším nastavení. Navíc je vybaven Radeon FreeSync™ technologií,3 která zlepšuje kvalitu pixelů a zajišťuje plynulou obnovovací frekvenci – ideální pro videa, prezentace a občasné hraní.

Pro větší komfort při skupinových hovorech, spojilo Lenovo duální mikrofony ThinkPad a vylepšili 360° poslech. VoIP konference jsou tedy lépe slyšitelné, zvláště pro účastníky v hlučném prostředí.

ThinkShutter je integrovaný bezpečnostní kryt webkamery. Pro zvýšení bezpečnosti jsme na modelech T495s a X395 do systému zakomponovali volitelný ePrivacy filtr, ThinkPad PrivacyGuard, s cílem zabezpečit to, co se děje na vaší obrazovce před slídili okolo vás. Procesory Ryzen PRO přicházejí s novou funkcí AMD Memory Guard, která šifruje RAM v reálném čase a pomáhá chránit proti útočníkům s fyzickým přístupem k systému.

Vybavena těmito a dalšími funkcemi, nová řada ThinkPad má jednu z nejvíce rozsáhlých bezpečnostních platforem na trhu, Lenovo ThinkShield. Nalezněte klid s nenákladnými, spolehlivými a zabudovanými ochrannými funkcemi, které jsou nejlepší pro vaši firmu.

Produkty budou na českém trhu dostupné na přelomu května a června. Ceny budou upřesněny.

Pro nejnovější informace sledujte Lenovo na Twitteru www.twitter.com/LenovoCZ nebo na Facebooku: www.facebook.com/lenovocz. Nabídku serverů společnosti Lenovo přinášejí stránky www.thinkserver.cz.

Lenovo, společnost s obratem 43 miliard USD a člen globálního žebříčku Fortune 500, je lídr v poskytování inovativních řešení pro datová centra a spotřebitelských a komerčních technologií. Portfolio vysoce kvalitních a bezpečných produktů a služeb zahrnuje počítače (včetně legendární značky Think a vícerežimové YOGA), pracovní stanice, servery, storage, síťová řešení a software (včetně řešení ThinkSystem and ThinkAgile), chytré televize a rodinu mobilních produktů, jako jsou chytré telefony (včetně značky Motorola), tablety a aplikace. Další informace o společnosti Lenovo jsou k dispozici na www.lenovo.cz.