T-Mobile mění ceny mezinárodních hovorů a SMS do zemí EU. Pro majitele předplacených Twist karet snižuje operátor i ceny na jiná než EU čísla

Praha, 13. května 2019 – T-Mobile v reakci na novou regulaci EU mění od 15. května ceník volání a posílání SMS zpráv z České republiky na zahraniční čísla v rámci Evropské unie. Zároveň operátor sjednotí ceny mezinárodních hovorů a SMS paušálních i předplacených služeb. Nově budou zákazníci s předplacenou kartou Twist volat a textovat za stejné ceny jako ti s paušálem, přičemž cena za minutu volání se snižuje na 5,89 Kč a SMS bude za 1,86 Kč. Kromě toho operátor pro majitele předplacených karet snižuje i ceny volání a SMS do států mimo EU.

Snížení cen pro majitele Twist karet i na jiná čísla mimo EU

Díky sjednocení cen volání a SMS u paušálu a předplacených karet mohou od poloviny května majitelé Twist karet nově volat z České republiky na evropská čísla mimo EU za 12 Kč za minutu a do zbytku světa pak za 30 Kč za minutu. „Změnu podmínek pro mezinárodní volání na čísla v rámci EU jsme využili pro celkové zjednodušení a sjednocení ceníku za volání a SMS do celého světa. Zákazníci se tak mohou těšit na výhodnější ceny, což jistě ocení všichni, kdo často komunikují se zahraničním,“ řekl k novince Juraj Bóna, ředitel T-Mobile pro Českou republiku, a dodal: „Majitelé Twist karet mohou nově volat a psát SMS za atraktivnější ceny i do zbytku Evropy a světa.“

Po lepší informovanost svých zákazníků spustil T-Mobile také webovou stránku o regulaci mezinárodních hovorů a SMS obsahující i časté dotazy. Stránka je k dispozici na adrese www.t-mobile.cz/mh.

Podmínek roamingu se změny nijak nedotknou. Pokud bude zákazník v zahraničí, třeba na dovolené, tak i nadále volá, posílá zprávy a datuje za stejných podmínek jako doma.

Nové ceny mezinárodních hovorů platné u T-Mobile od 15. 5. 2019:

Zóna
Cena minuty pro tarify Mobil, S námi i Twisty Cena SMS pro tarify Mobil, S námi i Twisty
EU 5,89 Kč 1,86 Kč
Zbytek Evropy 12 Kč 5,05 Kč
Svět 30 Kč 5,05 Kč
Satelitní sítě 200 Kč 5,05 Kč

O T-MOBILE CZECH REPUBLIC A.S.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s 6,2 milionu mobilních zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení či partnerská řešení nejen pro firmy, ale i instituce a individuální zákazníky. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti a špičkové inovace v oblasti technologií. To prokázalo i poslední srovnávací měření kvality sítí P3 communications, v němž T-Mobile zvítězil a získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic, zakládající člen národní sítě UN Global Compact v České republice, klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře)www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů.