Vyšperkuj si Converse Chuck Taylor tenisky na blížící se letní festivaly 23. – 24. 5. 2019 v Centru Chodov

K létu neodmyslitelně patří hudební festivaly a k festivalům zase tenisky Converse Chuck Taylor. Značka neponechává nic náhodě, proto si připravila speciální akci v Praze, kde bude jedinečná možnost vyšperkovat si Chucky dle svých představ.

V Centru Chodov se 23. a 24. 5. 2019 otevře speciální Converse stánek nabízející různé možnosti personalizace ikonických tenisek Chuck Taylor, a to každý den od 14h do 19h.

Stánek se bude nacházet v blízkosti prodejny Converse (patro 0), kde se dají libovolné plátěné Chucky zakoupit. Možnosti personalizace tenisek budou hned 3, a to zcela zdarma.

Vyšívací stroj Tajima od společnosti TAMA Bohemia bude k dispozici s obsluhou po celou dobu trvání akce. Ze strany tenisky bude možné nechat si vyšít libovolný nápis, iniciály apod. či si vybrat z jednoduchých a líbivých obrázků.

Na místě bude ve čtvrtek 23. 5. také talentovaná ilustrátorka a tatérka Klára Tesařová, která bude na tenisky malovat. Poslední možností pak bude si Chucky ozdobit a popsat dle své vlastní fantazie.

Rozjet letní sezónu plnou festivalů ve vlastním Chuck Taylor stylu nikdy nebylo snazší!

Více o aktuálních kolekcích Converse – http://www.conversecz.com.

Sledujte novinky Converse také na FACEBOOKU a INSTAGRAMU.

O CONVERSE:

V některých ohledech nás znáš. Converse vyrábí Chuck Taylor All Star a One Star tenisky už po více než jedno století a nyní pracuje na vytvoření nové streetové klasiky. To, co nosíš je inspirováno sportem, ulicí a kulturou, Converse to sleduje a redefinuje s tebou. Když obouváš Converse, vytváříš autentický pouliční styl, a to jednoduše tím, že jsi sám sebou. Nezáleží na tom, zda má Chucky na sobě sedmdesátiletá basketbalová legenda na obrázku v knize nebo jsou k vidění na tobě na ulici, Chucky byly vždy “na pohodu” …protože je nosíš právě ty. Nevíme, jakou cestou se vydáš, ale jedno je jisté, že Converse vezmeš na tu cestu s tebou.

 

KONTAKT PRO MÉDIA:

Jitka Zima

jitka.zima@friendlyfriends.cz

+420 607 676 565